Bunele maniere la masă și nu numai

190

Suntem preocupați (unii dintre noi) de ce mâncăm. Ăsta-i un lucru bun. Suntem din ce în ce mai puțin preocupați de CUM mâncăm. Ăsta-i un lucru mai puțin bun, în fond, suntem definiți de ceea ce mâncăm și de felul în care mâncăm, în egală măsură. Nu voi scrie un articol vast despre bunele maniere la masă, l-a scris deja Sandra Gătejeanu Gheorghe, directorul de protocol al Casei Regale a României. Vă invit să citiți articolul (care a avut mult succes) în revista Bulevard. Mie mi-a clarificat unele lucruri, s-ar putea să vă ajute și pe voi. Și apropo de clarificări, Revista Bulevard și City Plaza au invitat-o pe Sandra Gătejeanu Gheorghe să țină un curs de bune maniere împărțit în cinci module solide și relevante pentru realitatea secolului 21.

Eticheta-si-bune-maniere

Primul curs (Introducere şi cadrul conceptual, Comunicarea – personală sau de afaceri – orală şi scrisă) va fi susţinut în perioada 19 – 20 ianuarie 2013, următoarele fiind programate după cum urmează:

8 – 9 martie 2013 – Protocolul Evenimentelor de Afaceri şi Sociale

12 – 13  aprilie 2012 – Reguli sociale de etichetă şi protocol

24 – 25 mai 2012 şi 14 – 15 iunie 2012  – Reguli speciale de etichetă în diverse situaţii

Prelegerile vor avea loc pe parcursul a două zile, câte 4 ore pe zi şi se vor desfăşura la CityPlaza, str. Sindicatelor nr. 9-13.

Înscrierile se pot face până în data de 17 ianuarie, la numărul de telefon 0743-498.778. Sunt disponibile 20 de locuri.

Pentru alte detalii, vă rugăm să contactați  organiatorii la adresa de e-mail: redactia@revistabulevard.ro

Join the Conversation

  1. Ma duc eu pe linkul indicat sa citesc articolul, articolul nu l-am citit, dar vad un articol foarte interesant despre Radu Bazavan. Care cica ar fi totuna cu Groparu (il stiam, dar habar n-aveam ca Radu Bazavan e Groparu). Nici Rádu Bazavan nu mai stiam cine e, dar din poza mi-am amintit imediat. Pai eu il cunosc pe Gropar, am fost si colegi de camin intr-o vreme, cand mai eram inca in Cluj el era in OSUBB sau asa ceva, aia de luau parte la repartitia locurilor in camin, organizau balurile bobocilor de la Litere, chefurile de dupa balurile bobocilor…avea o prietena frumoasa ca o cadra, cu par carliontat, zici ca era coborata dintr-o pictura renascentista, am uitat si pe ea cum o chema…

  2. A, si am uitat sa zic, ideea din filmul lui mi se pare super…si copiii sint mortali. Sper si eu sa iasa filmul, nici nu imi inchipuiam pe vremuri ca Radu se va implica in asa ceva.

  3. Este bine sa ai niste maniere la masa, educatia copiilor nostri conteaza enorm, dar uneori mi se pare exagerat cum incercam sa ii ingradim cu propriile noastre limitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close