Porc cu praz, spanac și alune

295

Mi s-a făcut dor de o mâncare cu tentă asiatică. Obișnuiesc să rezolv repede astfel de probleme, să nu se cronicizeze:).

porc cu praz

În concluzie, am fript în foarte puțin ulei câteva fășii (120 de grame) de cotlet de porc marinat în lapte cu usturoi și sare apoi tăvălit prin făină.

porc cu praz și spanac

După un minut am aruncat în aceeași tigaie o jumătate de ceapă roșie și cam tot atâta praz, ambele tocate (nu jumătate de praz ci câtă ceapă, atâta praz). După 20 de secunde am pus trei linguri de sos de soia, o pișcătură de chimion și una de anason, o lingură de alune zdrobite și o ceașcă de apă (toate astea se petrec deasupr unui foc iute).

porc cu spanac și praz

 

Am mai aruncat repede-n tigaie o mână de spanac tânăr. Gata mâncarea. Dacă sunteți în Cluj, o puteți găsi de azi (vine cu paste de casă cu sos în stil asiatic) în meniul meu special de la Camino . Tot acolo mai găsiți o miunată supă/cremă de usturoi și un tort cu brânză de vaci și glazură de vanilie (aveți poze cu desertul mai jos). Să fiți sănătoși.

tort cu brânză

tort cu brânză

Join the Conversation

  1. Simteam si eu o pofta difuza de ceva asiatic, as aca la tanc vine reteta ta :) Merci!

  2. ma simt obligat sa trec pe la Camino,pentru prima data…..sper sa ma simt obligat sa revin! :)

  3. Da, saptamana viitoare e Anul Nou chinezesc. Incepe anul sarpelui.

  4. ahh, mi s-a facut foame :)

  5. Cred ca lipseste un a din spanac, cel scris in titlu! Scuze! Stiu ca esti perfectionist. Ador mancarurile care se gatesc rapid si sanatos! Multumim Adi, pentru tot ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close