Prezentare interni 2025: Cristina Frangopol

1.7K

Continuăm prezentările de anul acesta și, cu mare plăcere, îi predau microfonul Cristinei. Dacă sunteți prin preajmă de ceva vreme, sigur o recunoașteți. Acum trei ani, a fost și ea parte din acest internship, o experiență care, se pare, i-a plăcut atât de mult încât a decis să revină. Și bine a făcut! Cristina vine pregătită cu o nouă serie de rețete numai bune de încercat, așa că rămâneți aproape.

Cristina

„Ceau, sunt Cristina și, deja de peste trei ani, am plonjat cu tot avântul în lumea blogging-ului culinar. Vă amintiți că ne-am mai întâlnit aici, pe blog, în 2022? Ce a început ca un mod distractiv de a-mi documenta experimentele culinare s-a transformat într-un proiect și o pasiune în toată regula. Mă găsiți acum împărtășind rețete, aventuri de prin restaurante și povești din călătorii gastronomice, gătind cu vedete locale pe social media, YouTube, săptămânal la radio și chiar într-un podcast personal.

Pe scurt, la mine, totul e despre mâncare bună, povești captivante și ce le leagă. Indiferent dacă iau prânzul într-un bistro confortabil sau îl încropesc pe fugă acasă, ador să văd cum mâncarea aduce împreună cultura, creativitatea și oamenii de toate felurile. Ah, și am o slăbiciune pentru a combina aromele savoury cu cele dulci, pentru că… de ce să alegi, când le poți avea pe amândouă?

Dacă petreceți timp cu mine prin online, puteți să vă așteptați la rețete originale (adaug o mică tușă personală, care schimbă orice dish pe care l-am mai gătit cândva), aventuri din restaurante (vânez întotdeauna mâncare excepțională și vă iau cu mine peste tot, din mici locuri obscure până la unele prețioase, unde farfuriile par opere de artă) și călătorii culinare (pentru că ideea mea de vacanță reușită e legată de piețe locale și descoperiri inedite de arome care fac orice loc atât de special).

A doua cea mai bună veste de anul ăsta, după cea că vom găti împreună aici, pe blog, e că în mai puțin de o lună îmi fac bagajul și fug la Paris (da, acel Paris), să studiez arta culinară la legendara școală École Ducasse (aud deja croissantele din vitrină cum mă strigă). Abia aștept să împărtășesc cu voi și mai multe idei delicioase de acolo.

Visez, pentru anul nostru aici, împreună, să creez rețete care îmbină frumos tradițiile cu note contemporane, să vă povestesc ce se întâmplă inovator și ce se gătește în Franța, la École Ducasse (pregătiți-vă pentru mult unt) și să vă inspir să încercați ceva nou în fiecare săptămână, indiferent că e o mâncare, o aromă sau primul pas în bucătărie.

Ne vedem foarte curând pentru rețete delicioase!

Vă îmbrățișez,
Cristina”

Pe Cristina puteți să o urmăriți în continuare și aici. 

Join the Conversation

  1. Toate bune si frumoase dar romaneste nu ai in plan sa vorbesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2025. All rights reserved.
Close