Ragu de curcan

472

Care-i istoria acestui „Ragu”

“și de unde vine el nu vă spun aici, informația e deja accesibilă pe tot internetul. Prefer să folosesc spațiul pentru a vă da o rețetă bună, simplă și ușor de făcut, pentru un Ragu delicios și foarte versatil. Stați să vedeți!”

ragu curcan 2
Pregătire 15'
Gătire 2h
Timp Total 2h15'​

Pasul 1
Dați carnea prin mașina de tocat prin sita mare.

Pasul 2
Tocați toate legumele în cuburi mici.

Pasul 3
Puneți legumele în ulei de măsline, pe foc mediu, până se înmoaie.

Pasul 4
Adăugați carnea și amestecați în ea până se rumenește toată.

Pasul 5
Turnați vinul peste carne și amestecați până se evaporă, apoi adăugați condimentele.

Pasul 6
Adăugați roșiile pasate și amestecați bine, mențineți cratița pe foc mic.

Pasul 7
Spre finalul gătirii, adăugați laptele și mai țineți cratița pe foc până când sosul ajunge la consistența pe care v-o doriți.

Pasul 8
Potriviți gustul cu sare și piper.

  1. După răcire, ce nu folosiți imediat, vidați și păstrați la congelator pentru următoarea ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close