Woktweetmeet #3

147

Pe 24 Februrie ne-am putea vedea la Wok’nRoll, în Cluj. Am vorbit azi cu băieții și am pus la cale un nou woktweetmeet. Va începe la ora 21.00, nu trebuie să aduceți wok-ul pentru că vom lucra pe cele profesionale, din dotarea localului. Vă propun să facem împreună o supă cu pui, sos de soia, tăieței groși, praz, ciuperci, germeni și morcovi, cu sos de stridii ori de pește (după gust), așa cum se mănâncă prin Singapore. Ingredientele, focul și suportul moral al băieților costă 6 lei. Bucuria mea de a fi împreună cu voi nu costă nimic:).

O să fie distractiv, mai ales că putem sta cât vrem noi. Ca de obicei, nu-i cu rezervare, pentru că sunt 32 de locuri și noi ne adunăm cam 40. Lucrurile-s simple: veniți, intrați la wok, ieșiți cu supa, găsiți un loc în spațiu, mâncați supa, ciocnim un vin, o bere, o apă de la robinet. Dacă vreți să veniți și sunteți siguri de asta, trimiteți un mail pe adihadean la gmail punct com, să știm pentru câte persoane tăiem morcovi. Supa din poza de mai jos e doar așa, să nu fie scrisul singur. A noastră o să arate mult mai bine.

Join the Conversation

 1. Noi vom fi doi! Clar. Mai trebuie sa scriu si pe mail?

 2. adihadean Author says:

  sigur că da:). motivul pentru care am dat mailul e pentru că nu vreau să număr în două locuri iar postarea dispare de pe prima pagină în cîteva zile.

 3. E uite de aceea mi-as dori uneori sa fie Clujul mai aproape de Bucuresti, sau macar sa pot veni eu acolo. Cand mai vii in Bucuresti, fa si pentru noi o sesiune de „gatit cu totii”, ca sa te vedem si noi in actiune, desi eu de emotii as putea sa scap totul din mana, sa ma tai si mai stiu eu ce alte boroboate!
  Oricum distractie placuta va doresc si sa mancati cu pofta dupa!

 4. Subscriu la cele spuse de Emilia. Mi se pare o treaba super interesanta si mi-ar placea foarte mult sa te vad in actiune dar, din pacate, Clujul e cam departe de Bucuresti.
  Sa aveti pofta!!!

 5. Oau, super treaba asta!
  Ceva „da cu virgula” totusi: costa doar 6 lei distractia asta?
  Multumesc, sper din suflet sa pot veni!

  1. adihadean Author says:

   Anca, doar 6(șase) lei. Pentru că localul nu urmărește să facă profit financiar din acțiunea asta și prețul a fost calculat ca să acopere costul ingredientelor și al gazului. Și pentru că nici eu nu urmăresc să fac profit din povestea asta, și prestez gratuit:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close