Prezentare interni 2022 – Ioana Deac

280

Iată că a sosit vremea să faceți cunoștință cu echipa de interni de anul acesta – 3 tinere care, săptămânal, vor scrie rețete creative pe adihadean.ro. Încep prin a vă face cunoștință cu Ioana, care este de părere că gătitul este un limbaj al iubirii, cu ajutorul căruia își poate manifesta recunoștința față de cei dragi.

Eu sunt Ioana DEAC, am 26 de ani și lucrez într-o corporație. 

Gătitul este pentru mine un fel de limbaj al iubirii, cu acest lucru simt că pot să-mi arăt recunoștința și aprecierea față de cei dragi, prieteni și colegi. 

Cea mai mare dorință a mea este să fac mereu lucruri care contează, să le fac cu propriile mele mâini, de la zero și să am satisfacția lucrului finit. 

De asemenea, odată cu această pasiune am ajuns să respect mai mult fiecare ingredient, să mă educ în domeniul gastronomiei și să apreciez prezentul, adică momentul în care tot acest puzzle de ingrediente devine un întreg. 

Deoarece sunt pasionată și de fotografie, am creat o pagină de Instagram. Aceasta o să rămână mereu ca un jurnal al evoluției mele, unde imortalizez fiecare mică creație la care lucrez și o împărtășesc cu toți cei dragi.

Așadar, îmi voi da toată silința să vă încânt aici cu rețelele mele, să vă aduc inspirație și poate câte-o nostalgie, toate acestea din apreciere și recunoștință pentru voi.

Toate cele bune,

Ioana

Pe Ioana o puteți urmări și aici: Goodies Lab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close