Prezentare interni 2022 – Cristina Frangopol

285

Continuăm azi prezentarea echipei de interni de anul acesta pe www.adihadean.ro. Vă facem cunoștință cu Cristina, căreia îi place să călătorească și să savureze diverse preparate din colțurile lumii. Așteptăm să împărtășească și cu noi rețetele pe care le-a adus cu ea acasă.

Prezentare interni 2022 - Cristina Frangopol

Sunt Cristina Frangopol, îndrăgostită de gastronomie de când îmi aduc aminte; fascinația  pentru mâncare e cea mai prețioasă moștenire de la bunica mea. 

Iubesc la fel de mult mâncarea autentică de pe stradă, preparatele delicate dintr-un bistro ascuns turiștilor și meniurile de degustare din restaurante cu stele Michelin. Călătoresc și savurez bucătăriile și preparatele lumii, și mă îmbogățesc cultural cu fiecare ingredient nou care mi se descoperă. 

Învăț cu entuziasm și nesfârșită mirare despre vinuri și asocieri culinare, tehnici de gătit, ingrediente autohtone sau exotice, și merg la toate degustările care îmi ies în cale, de la șampanie și brânzeturi, la ciocolată și ulei de măsline. 

Astăzi scriu, fotografiez și împărtășesc experiențe culinare delicioase,  dintr-o lume infinită de arome, gusturi și asocieri, cu oricine vrea să mă asculte – prietenii mei sunt cei mai entuziaști degustători, și mi-au arătat că mâncarea de împărțit și de dăruit e cea care mă definește și pe care o gătesc cu cea mai mare plăcere.  

Vă aștept să stăm de povești despre fascinanta lume a gastronomiei, și sper să vă faceți curaj sa gătiți acasă, cu cei dragi – e mult mai ușor decât vă gândiți! 

Cu drag,

Cristina

Pe Cristina puteți să o urmăriți și aici: rozmarin-gourmet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close