Prezentare interni 2022 – Ionela Bocai

553

În seria episoadelor de prezentare a echipei de interni din acest an, pe www.adihadean.ro, azi o prezentăm pe Ionela, care este de profesie cofetar și care, pe bună dreptate, este îndrăgostită de ciocolată. Abia așteptăm să ne împărtășească aici mici secrete din domeniul cofetăriei.

Prezentare interni 2022 - Ionela Bocai

Mă numesc Ionela Bocai, am 26 de ani și sunt un cofetar îndrăgostit iremediabil de ciocolată.

De când mă știu îmi place să fac prăjituri și dulciuri, adică de cănd eram mică și descopeream gustul natural și sănătos al mâncării și al pamântului. Mâncarea nu hrănește doar sufletul ci și spiritul unui om, trezindu-i amintiri plăcute, aducându-l la rădăcini.

Această pasiune a fost mereu alături de mine și inevitabil am lucrat în acest domeniu unde m-am bucurat de fiecare experiență în parte.

Am apreciat faptul că învățam lucruri noi de la persoane cu vechime în acest domeniu, nu mi-a fost niciodată frică de muncă, de lucrat toată ziua în picioare sau de spălat vase. Consider că aceasta este cea mai sigură cale de a învăța și de a aprecia fiecare etapă din acest parcurs profesional.

Cum mereu am avut norocul să fiu înconjurată de oameni faini, în prezent lucrez la o super grădiniță unde fac ateliere de gătit cu copiii, pregătesc deserturile și gustările sănătoase.

Privind introspectiv, am văzut o singură imagine care descrie perfect dragostea mea pentru acest minunat domeniu de ativitate – MAMA.

Ce să zic … tot mama m-a avertizat că tot la oale o să ajung si iată că a avut dreptate. Paradoxul este că pentru mine asta reprezintă o binecuvântare nu o povară.

Ionela

Join the Conversation

  1. Mult succes!! You rock!

  2. Felicitări, Ionela! Sunt foarte mândră de tine!

  3. Oana Carmen Daniela says:

    Bravo,draga mea!Ești o persoana puternică și sunt foarte mândră de tine.Te îmbrățișez cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close