Join the Conversation

 1. Neatza’ De buna dimineata mi-ai facut pofta de mancare! Te-am vazut la CSID la Pro Tv;)

 2. ,,a mai trecut o zi din noi…”

 3. Sa fii sigur ca nu ne bucuram destul de cele 24 de ore,totdeauna „uitam”cate ceva!Sau mai bine zis,le spunem in fiecare zi celor dragi ca-i iubim? Facem o fapta buna macar la o saptamana odata?PREA MULTA GRABA-sa ajungem …unde?Numai Dumnezeu stie.Ar fi necesar un clopotel special care sa ne „trezeasca” din graba uneori.Frumoasa imaginea,putin intunecata,dar a scos in evidenta esentialul Sanatate !

 4. Adi draga,apusul surprins de tine e superb…..drumul dinspre Baia Mare spre Cluj e insa un …dezastru….si in loc sa te bucuri de priveliste,nu faci altceva decat sa impreci ,in minte sau pe bune, drumarii si guvernantii…. multa sanatate si sa auzim numai de bine!

 5. Frumos apus de soare. E placuta nota poetica pe care o strecori printre bunatati. E chiar un blog unde te simti bine ! Te felicit pentru inspiratie !

  1. adihadean Author says:

   mulțumesc.

 6. carcotasa draga, ai si tu nitica rabdare. Drumul dinspre Cluj spre Baia Mare va fi o minunatie, mai ales ca anul asta (cat de curand) va incepe reabilitarea Dej – Baia Mare si vei avea ocazia sa vezi pana la Baia Mare un drum exact asa cum este Cluj-Dej. Insa pentru carcotasi, nici asta nu este ok…bag mana in foc :))))
  Adi, ma bucur pentru tine ca ai suflet deschis sa vezi partea frumoasa si buna a lucrurilor. Asa cum unii vad doar drumul prost si doar atat, tu ai reusit sa vezi un apus superb si sa-l fotografiezi. Continua…si nu vei avea multe dezamagiri in viata!
  Nu vreau sa supar pe nimeni…insa cei care se considera „carcotasi”, ar fi bine sa bage de seama ca sunt pesimisti convinsi si din pacate, pentru ei, nu se vor bucura niciodata de jumatatea plina a paharului. Vesnic o vor vedea doar pe cea goala si astfel, garantat, toata viata vor fi dezamagiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close