A fost aseară, la Wok’nRoll, pe Gh. Șincai. Am început la 20.03 (știu asta pentru că m-am uitat la ceas) și am plecat aproape de miezul nopții. Am fost 60, s-au făcut 56 de supe. Rețetă simplă: pui, morcov, praz, germeni de diverse plante, supă clară, sos de stridii, soso de soia. Puțin ulei de porumb pentru rumenirea puiului. După fețele participanților, am concluzionat că a fost bine. După fața mea, am concluzionat că a fost chiar mai bine decât la precedentele întâlniri.
Mi-ar plăcea să fiu tras de mânecă după modelul „salut Adi, io-s cutare”, pentru că după avatarul de Twitter nu vă cunosc pe toți (ca să nu mai spun că aseară, spre bucuria mea, au venit mulți oameni care n-au cont de Twitter ci-s doar cititori ai blogului meu). Promit să nu repezesc/mănânc/spariu pe nimeni:). Acum, poze. Înainte de asta, vă anunț doar că am fost intervievat de Smartwoman. Puteți citi interviul aici. Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Amu, spre Oradea, că-i drum lung și ninge din greu.
a fost foarte buna mancarica si frumoasa atmosfera.
Mai vrem
lume multa iar unii foarte tineri: cel mai tanar participant avea 3 ani si jumatate ;)
Si „Gimmelele” au fost dar cu o intarziere semnificativa, ceea ce a dus la consumarea unui pahar de vin! :) Felicitari
Am fost la worktweetmeet3. Mi-a placut atmosfera din restaurant si invitatia in bucatarie.
Supa a fost delicioasa, am retinut ingrendientele, poate incerc si acasa.
Felicitari pentru eveniment, de-abia astept alte evenimente propuse de tine :)
la wok’n roll mananc eu cea mai buna supa crema de cartofi din lume… yammy
ce de lume a fost ieri…
Vreau si eu…la Timisoara sau Arad,pe cand?
mă bucur că v-a plăcut:).
carmen, co wokul la timișoara, nu știu:). așa, cu gătitul, probabil prin aprilie:).
Salut
atmosfera de aseara a fost foarte prietenoasa.numai oameni de milioane au fost prezenti.
cat despre tine Adi, felicitari pentru reusita evenimentului si eu sincer abia astept urmatorul eveniment de acest gen.
felicitari si tuturor participantilor. eu prima data cand am luat wok-ul profesional in mana m-am descurcat mult mai modest ca multi dintre voi.
un weekend fain la toata lumea.
Mihai Wok’n Roll
Mihai, nu a fost concurs de manevrat wokul, zic că dacă ai ajuns să-l manevrezi și să vezi cum e, ești deja câștigat. Mă bucur că ți-a plăcut.
nu m-as satura de evenimente de genul asta! Felicitari si sper sa mai gasesti „scuze” va sa se mai organizeze astfel de seri.
Dani, mai facem:)
apropo, cine si unde mai are poze? :D
De abia astept sa mai faci intalniri de genul asta -sincera sa fiu imi pare rau dupa seara „salajana „cand ai gatit cu Mircea Groza…
Oricum data viitoare eu sigur am sa te trag de maneca pentru a ma prezenta..Nu degeaba incep ziua de lucru cu o privire pe blogul tau…
Buna Adi,
Organizezi ceva prin Oradea :D ?
milli, deocamdată nu:)
Mi-am găsit siteul de unde să iau reţete ca să gătesc! Yuhee
alina, mă bucur. succes:)
Imi pare rau ca te-am descoperit atat de tarziu. Descopar in ultima vreme tot mai multi baiamareni deosebiti (ceva e la mijloc :)) ), si, prin urmare, am descoperit tarziu si ideea de mai sus. Dar, cum noi suntem fani mancare chineazeasca si wok, daca se mai repeta, n-o s-o mai ratam, promit!
eu si sotul te ‘urmarim’ de ceva vreme si…ne place :)
eu m am abonat la feedburner si ce retete imi plac i le trimit sotului si el le prepara.
si noi te asteptam in Timisoara.
mulțumesc, lucia:)