Târg de miere la Cluj

166

3-4 Martie, Casa de cultură a Studenților, Cluj Napoca. Târg apicol se numește evenimentul dar mie-mi sună mai dulce „Târg de miere”.

Târgul vă va da ocazia să vă lingeți pe degete (sper), să aflați noutăți legate de exploatarea stupilor în cază că vă bate gândul să vă faceți apicultori iar de sunteți deja prinși de microbul ăsta pe care-l găsesc minunat și pe care l-am prins de la unul dintre bunicii mei (poate prind în viața asrta loc de o mică prisacă), o să puteți târgui lucruri de care mai mult ca sigur aveți nevoie. Sau dacă nu aveți, v-or trebui, că vine primăvara, pleznesc bobocii și încep a zumzăi micuțele. În concluzie, Sâmbătă și Duminică, de la opt dimineața, sunteți așteptați la Târgul de miere. Eu o să trec pe acolo, de bună seamă. Să-mi refac stocul de faguri sau așa ceva. Sau pe cel de trântori, că mi-au înghețat toți în iarna asta.

Viitor Sănătos Grup și Asociaţia Crescătorilor de Albine din Transilvania, în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează târgul. Doar să știți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close