Plec la Londra să port torța olimpică. Bine?

436

Cum ar fi să fie asta prima postare în care public un comunicat de presă? N-am făcut-o până acum, o să o fac de data asta pentru că-i și despre mine. Pe scurt, Samsung a avut o campanie intitulată „Pasiuni care schimbă vieți”. Ana Cioltos, o doamnă sau domnișoară care-mi citește blogul a socotit că aș merita să fiu nominalizat acolo, pe eroilocali.ro. Am fost supus votului publicului, alături de alți 20 de români. După vot am rămas cinci. Au trecut lunile și a venit primăvara, respectiv ziua asta cu vestea bună: Hădean, pleci la Londra, să porți torța olimpică. 300 de metri. Probabil cea mai importantă alergare din viața mea (aici nu intră cele din categoria „run for your life”) după alergatul cu nevasta-n brațe spre maternitate (sau așa ceva). Iar acum comunicatul și o căruță de mulțumiri celor care au dat vestea mai departe, amicilor din presă care m-au căutat azi și prietenilor/neamurilor care m-au sunat să mă felicite. Vă mulțumesc și vouă pentru că sunteți atât de mulți și faini în jurul meu:).

 

 

CINCI ROMÂNI POARTĂ FLACĂRA OLIMPICĂ PENTRU ROMÂNIA PRIN INTERMEDIUL SAMSUNG

Samsung premiază spiritul Olimpic din comunitatea locală cu cinci locuri în Cursa de Purtare a Torţei Olimpice din Londra 2012

 

Samsung Electronics, Ltd., lider global în industria de electronice şi Partener Oficial al Cursei de Purtare a Torţei Olimpice din Londra 2012, a anunţat astăzi românii care vor purta Torţa Olimpică. Samsung îşi propune să încurajaze toată lumea să celebreze Cursa de Purtare a Torței Olimpice în 2012 la Londra și să transforme evenimentul din Londra 2012 în ‘Everyone’s Olympic Games’. În acest fel, Samsung îşi doreşte să ofere publicului de pretutindeni experienţe noi şi memorabile.

Astfel, Samsung a selectat persoane cu o contribuţie semnificativă în comunitatea din care fac parte, din afara ţării gazdă, pentru a purta Torţa Olimpică în cadrul Cursei de Purtare a Torţei Olimpice din Londra 2012. Toţi purtătorii Torţei Olimpice din Londra 2012 au fost aleşi ca o recunoaştere a aportului lor în cadrul comunităţii şi ca dovadă a spiritului lor Olimpic.

Purtătorii români ai Torţei Olimpice selectaţi de Samsung în cadrul campaniei de nominalizare „Pasiuni care schimbă vieţi”, pe site-ul oficial al campaniei (www.eroilocali.ro), sunt Bogdan Cismariu, Adrian Hădean, Marius Radu, Cristina Bogdan şi Cătălin Stelian. Pasiunile celor cinci nominalizaţi au inspirat oamenii prin contribuţia importantă pe care au avut-o în cadrul comunităţilor lor locale, reuşind să facă o diferenţă pentru membrii acestora.

Bogdan conduce o şcoală de ghizi şi îi învaţă pe cei entuziaşti să descopere natura şi muntele. Prin intermediul pasiunii sale, Bogdan oferă oamenilor şansa de a-şi pune în practică această pasiune şi, de asemenea, contribuie la îmbunătăţirea turismului în România.

Adrian coordonează un program de nutriţie pentru copiii de grădiniţă, iar prin intermediul pasiunii sale pentru arta culinară, a reuşit să îmbunătăţească comportamentul alimentar al multor copii, într-un spaţiu dominat de fast food şi alimente artificiale.

Marius lucrează ca voluntar cu tinerii pasionaţi de domeniul IT. Printre proiectele pe care le coordonează, acesta derulează şi un program educaţional care are ca scop educarea copiilor în ceea ce priveşte beneficiile şi riscurile jocurilor electronice. Marius vizitează şcoli şi informează copiii asupra pericolului dependenţei de jocurile electronice şi, în acelaşi timp, oferă soluţii pentru a evita dependenţele, arătându-le cum să aibă o carieră de succes în IT. În acest fel, Marius ajută copiii să evite riscul de a-şi distruge viaţa din cauza dependenţelor de acest fel.

Cristina Bogdan este unul dintre puţinii profesori implicaţi în activităţi de voluntariat. Aceasta coordonează un program de antropologie bazat pe o cercetare riguroasă, care a condus la descoperiri unice în acest domeniu.

Pe lângă talentul incontestabil, Cătălin depune eforturi pentru a convinge oamenii să investească în teatrul din România. Joacă deseori pro bono şi este unul dintre puţinii oameni care încearcă să ofere teatrului o şansă şi să ajute această artă să nu se piardă.

„Sunt foarte fericit să fiu unul dintre Purtătorii Torţei Olimpice în cadrul Jocurilor Olimpice din Londra 2012. Sunt emoţionat pentru că e prima oară când particip la o astfel de manifestare. Nu m-am aşteptat vreodată să văd Flacăra Olimpică în realitate, cu atât mai puţin să am onoarea să o şi port. Urmăresc Jocurile Olimpice din copilărie şi mereu mi-am imaginat cum ar fi să ţin în mână simbolul unui fenomen mondial, pe care toată planeta îl priveşte. Mă bucur foarte mult că am ocazia să particip la Cursa de Purtare a Torţei Olimpice în această vară. Mulţumesc Samsung pentru că mi-a oferit această şansă. Să merg la Jocurile Olimpice este una dintre cele mai mari suprize pe care le-am avut până acum”, a declarat Cătălin Stelian, unul dintre Purtătorii Torţei Olimpice din Londra 2012 pentru România, datorită Samsung.

 

Prin intermediul Everyone’s Olympic Games, campania Samsung pentru Londra 2012, ne-am propus să aducem experienţa fascinantă a Jocurilor Olimpice în casele tuturor românilor şi suntem bucuroşi că am reuşit să găsim oameni admirabili din comunitatea locală, care să poarte Torţa Olimpică şi să împărtăşească spiritul Olimpic”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Director Samsung Electronics România.

Călătoria de 70 de zile pentru Cursa de Purtare a Torţei Olimpice din Londra 2012 va începe în Marea Britanie sâmbătă, 19 mai, şi va parcurge mai multe zone culturale. Prin vizitarea a 1.000 de oraşe şi provincii de-a lungul rutei de 8.000 de mile, Torţa Olimpică are rolul de a încânta publicul britanic şi de a marca startul oficial al Jocurilor Olimpice din Londra 2012 prin celebra sosire la Stadionul Olimpic din data de 27 iulie.

– Sfârşit –

Join the Conversation

 1. Felicitari!
  Pentru ca ai ajuns intre cei 5 si pentru ceea ce te-a adus aici.

 2. Bravo, felicitari! Nu multi au ocazia asta…asa ca poart-o cu mandrie :)

 3. Felicitari!
  Suntem mandri de tine!

 4. Georgiana says:

  Felicitari!!!

 5. cristina says:

  Felicitari! Era sa scriu „make us proud”, dar deja faci asta :)

 6. Excelent! Sincer mă bucur pentru tine! Vor fi 300 metri mai lungi decât de obicei.. sau poate mai scurți… depinde de emoții ;)

 7. Felicitari Adi !!! E o ocazie unica in viata, profita la maxim. Ma bucur mult pentru tine.

 8. Super Adi!!! Felicitari…

 9. Hats off!
  Succes!

 10. Foarte frumos. Meriţi. Eşti unul dintre oamenii serioşi din zona online care chiar merită asta. Uneori, cei buni câştigă. E un exemplu.

 11. bine! :)

  oricine convinge atatia copii sa manance legume merita sa alerge si cu torta, zau daca nu!

 12. Pot sa spun ca mi s-a facut ”pielea de gaina” citind asta? Bravo, Adi! Te felicit din toata inima! Mi se pare ca aceasta e genul de actiune cu care se vor mândri și nepoții tai peste ani.

 13. FELICITARI!!! Sunt unul dintre votantii tai si cumva simt asta ca o realizare personala. Cred in modul cel mai sincer in tine si in munca ta. Meriti asta caci esti un Om cu care ar trebuii sa ne mandrim fiind tu si munca ta un exemplu si un ajutor pentru multi dintre noi. As parcurge ultimii 5 m intr-un picior scandand: ROMANIA
  Respect si doar de bine!!!
  PS: fotograful din tine tre sa urce multe poze, inclusiv cu garzile de la Palatul Buckingham.
  Sa vedem poate reusim si ceva poze cu Jamie!!!!!

  ne mai auzim pana atunci

 14. De fiecare data cand intru pe blogul tau sunt impresionata (chiar daca nu scriu) si se pare ca nu sunt singura, unii chiar te premiaza, FELICITARI Adi

 15. felicitari!

 16. Felicitari Dl. Hadean!
  Stii cumva cand si care e traseul? Locuiesc in Londra…poate am timp sa vin sa va incurajez!

 17. Felicitari!!!!!!!:)))))

 18. Traian MESESAN says:

  Felicitari !!! Sa speram ca nu ne uiti

 19. Hidan Dragos Calin says:

  Felicitari Adi.Esti unul dintre romani cu care ne putem mandri.

 20. NICOLETA says:

  Felicitari,sunt mandra de tine,iar tu sa te mandresti ca esti ROMAN!!

 21. Felicitari, domnule!

 22. Nici nu pot sa spun altceva, decat felicitari din toata inima, meriti pe deplin!

 23. Cristina says:

  Bravo, Adi!!!

 24. Felicitari! Meriti din plin aceasta onoare!

 25. BRAVO! Foarte frumoasa initiativa! :)

 26. Felicitari, Adi! E victoria muncii bine facute, a bunului simt si a modestiei!

 27. Asta da veste buna. Felicitari Adi.

 28. foarte bine, mai bine nici nu se putea :-) ma bucur enorm ptr tine, sa fii sanatos!

 29. Felicitari de mii de ori pentru vointa ta pentru felul frumos in care scrii si pentru ca meriti sa reprezinti Romania (romani ca tine mi-as dori sa vad mai des).
  Si felicitari pentru ca ne porti flacara.

 30. Felicitaari!!! De cum am auzit la stiri, am stiut ca tu esti blogerul ala. Am intrat sa te felicit. Na, ca intre timp ti-au dat si numele!

 31. Felicitari! Tocmai am auzit la stiri, ne bucuram pentru tine! Felicitari pentru tot cee ce faci!

 32. Radu-Mihai says:

  Felicitari Adi! Se pare ca de la flacara de aragaz la torta olimpica e numai un pas. :)

 33. Go Planet!

 34. Felicitari!!!!!! Tocmai te-am vazut la pro ;)

 35. Felicitari Adi!

 36. Bravo Adi!Bravo Ana Cioltos!!!Ce bine ca exista oameni ca voi:)

 37. WOW! Asta chiar e o veste surpriza pentru mine! Felicitari din Brasov!

 38. Dragan Laura says:

  Pari a fi tipul care stie sa se joace cu focul. :)(fie ca e flacara de aragaz…fie ca e torta olimpica…)

 39. FELICITARI!

 40. Nu stiu cum faci, ca reusesti, de multe ori, sa ma faci sa rad si sa plang(de bucurie), in acelasi timp. Unde mai pui ca azi ai facut asta de doua ori: mai intai cu postarea cu placintele si gogosile, dar mai ales cu dragul cu care spui ca orice face mama e bun. Si acum cu vestea asta minunata de care ma bucur si te felicit din toata inima! Imi vine si mie sa alerg, prin cartier. Si sa strig cu bucurie: „Adi Hadean va purta torta olimpica la Londra!”.
  Azi, pana mai inainte, am „zacut” toata ziua, ca au si optimistii momentele lor de indoiala. Acum sunt iar fericita. Pentru tine.

 41. Felicitari! Sunt foarte impresionata. Vom fi cu ochii pe tine :)

 42. Gratiela says:

  Felicitari ! Omul potrivit la evenimentul potrivit !

 43. Scorpion says:

  Ura! Bravo, ADi! FELICITARI!

 44. Liana Belu says:

  Bravo!Bravo!Bravo!!!Ne bucuram foarte mult pt tine!!!

 45. Bravo, Adi! Într-adevăr, cursa vieții. Te invidiez, dar sunt și mandru de tine!

 46. Felicitari, eram prin tren cand am auzit ceva ceva pe twitter.

 47. Felicitări. Multă sănătate

 48. ei, asta cu adevarat o veste buna! felicitari !! :)

 49. Felicitari! Meriti din plin!

 50. S U C C E S Adi si……

 51. Felicitari si toate gandurile bune!

 52. Adi Hădean Author says:

  Vă mulțumesc. Din suflet și cu drag. M-ați înduioșat:).

 53. Zicea cineva mai sus ca, uneori, cei buni câștiga. Tu ești cel mai bun si cel mai serios in ceea ce faci! Keep the flame up, Happy Cook!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțam fain, adi.)

 54. Ba, da’ mult iti mai place sa te lauzi. Vanitos ca un popa.

 55. Ma bucur tare tare tare mult ! ..Asa de tare meriti chestia asta …din asa multe motive ! ..Good things happen to good people …eventually :) …..Plus …acu’
  stii de ce ai slabit :)))

 56. Felicitari !!!

 57. alexandru says:

  Extraordinar! Felicitari din toata inima!

 58. Cristina says:

  Felicitari d-le Hadean!

 59. Felicitari Adi!!!!
  ne mandrim cu tine!!

 60. Felicitari!O meriti din plin,tinand cont de faptul ca pentru multi dintre noi tu esti un campion.Se pare ca i-ai convins si pe altii,nu numai pe noi cei dependenti de blogul tau.Succes!

 61. Nu bine, foarte foarte bine… Felicitari!

 62. Felicitari! O meriti din plin!

 63. Felicitari! Am vazut la stiri astazi de dimineata.

 64. cricinel says:

  Foarte bine!!!!felicitari si succes!

 65. ai toate felicitarile mele ,multa bafta…

 66. Adi, felicitări, mă bucur foarte mult!

 67. Felicitari !!!

 68. Felicitari Adrian!
  Ma bucur din toata inima pentru tine! Acest lucru minunat se intampla deoarece esti un altruist, un patriot, un om fain care se implica sincer in tot ceea ce face!
  Iti doresc o intalnire cu Jamie Oliver, bucatar cu care te asemeni foarte mult!
  Ne mandrim cu tine pentru ca avem si de ce!!!!!

 69. ioana paul says:

  Felicitari si din partea mea,ma bucur tare mult pentru tine,si dupa atatea mesaje si felicitari…sigur flacara olimpica va lumina mai tare.

 70. bine !!!!!!!!!!!!

 71. Felicitari Adi! Am vazut aseara la stiri. Cu siguranta meriti acest lucru!

 72. Felicitari multe multe si din suflet :)!

 73. Well done! Felicitari!

 74. Si ce daca e deja tarziu, mai bine decat deloc! Si ce daca nu sunt originala si toata lumea te-a felicitat deja! Eu acum am aflat de la tv. Sunt martorul tau mut de multa vreme. Si eu te felicit si sunt foarte mandra de tine…

 75. Felicia Chirila says:

  FELICITARI,pentru oameni deosebiti – evenimente deosebite

 76. Maxime felicitari, din suflet si cu mult drag! Surprizele placute (si dulci) sunt specialitatea ta, se pare ca!

 77. Felicitari, Adi :)

 78. BRAVO! Felicitari!

 79. Felicitari!!! m-am bucurat pentru tine ieri cand am auzit la stiri…este multa lume care apreciaza ce faci …si uite rezultatul!Inca o data felicitari!

 80. Felicitari din tot sufletul!!!!

 81. Gabriela says:

  Ma bucur ca sunt contemporana cu tine si o sa am de emotie o lacrima in coltul ochiului, asa cum mi se intampla de fiecare data cand vorbim de ROMANI CARE NE FAC CINSTE.FELICITARI SI MA BUCUR CA TE CUNOSC.

 82. Felicitari,Adi! Meritai! ;)

 83. dorina caramel says:

  Mai omule ,sa ne traiesti sa ne mandrim cu tine siii , tot inainte !!!1

 84. Felicitari!!!

 85. Felicitari!!!!! Meriti din plin.

 86. FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!

 87. Roxana Arabagian says:

  Am tipat si plans de bucurie cand am auzit vestea la stirile de la televizor…meriti, esti un om deosebit, se pare ca nu suntem putini cei care te urmaresc si apreciem…multumesc si celor care te-au propus si votat!

 88. Felicitari! Alergare placuta! :)

 89. FELICITARI!!!!
  Un prieten foarte bun al albinutelor de la FRIANDISE,d-nul profesor Popescu, spunea ca noi avem nevoie de MODELE, numai asa vom putea schimba Romania „care este”….ESTI un exemplu de modestie, perseverenta, profesionalism si in plus ai energia tineretii….SUCCES si suntem MANDRI de tine si de ceeea ce faci!
  Romania in profunzime este altceva decat arata tabloidele!!!!

 90. Felicitari Adi!!!! Super veste!

 91. bine!

 92. ovidiu blag says:

  Nimeni nu zice, dar eu stiu, poza aceasta e facuta pe vremea cind alergai cu noi in Parcul Mare. Succes Adi,

  1. Adi Hădean Author says:

   Corect, mulțumesc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close