Dragă bloagăre din Cluj…

206

Mai știi tu că anul trecut n-am cam adunat cu toții (mai puțin Groparu care o preferat să se uite-n vitrine la Amsterdam ca fetița cu chibrituri) și am făcut o ditamai frigăruia de Zilele Clujului? No, bine. Anul ăsta nu facem. Dar ar fi păcat să nu facem altceva în schimb, cel puțin la fel de fain, mobilizator și aducător de invidie dinspre alte comunități bloggeristice din țară. Căutăm o ideea, o sucim și o răsucim, mergem cu ea la Primărie și-i zăpăcim și pe cei de acolo apoi o punem în practică. Vă ajutăm (Groparu și cu mine) cât putem noi să ieșiți un pic în față. Noi o să stăm un pic în spate, că ne tot vede lumea și s-or fi săturat oamenii de noi. Asta nu înseamnă că nu o să muncim alături de voi pentru realizarea proiectului câștigător. Cât despre interesele din spatele acestui articol, citez din Groparu de azi:

Nu, nu o facem pentru campania electorală, nu o facem pentru că ne-am vândut Partidului Poporului, nu avem nici un interes ascuns, nu ne vom aroga meritele voastre, dimpotrivă – pur şi simplu vrem să facem ceva împreună, nu să stăm cu braţele încrucişate şi să cârcotim. Cred că nu are rost să vă spunem că tura asta facem discriminare: anunţul nostru nu se adresează membrilor partidelor politice. Şi, vă rog frumos, fără „io am o idee super bună, dar stau prost cu timpul!” Nimeni nu a avut vreme anul trecut, dar tot s-a făcut din frigăruie bici.

Lăsați ideile în comentarii, le alegem noi pe urmă:). Și iute, că nu ne grăbește nimeni.

Join the Conversation

 1. dar ce buget aveti. ca eu as avea ceva idei… :)))

  1. Adi Hădean Author says:

   fix ce buget am avut la frigăruie. am plecat de la o barat și am strâns bănuții împreună:)

 2. Ce ati zice de un Tulnic sau Kurtos-kalacs ca e posibil sa puteti folosi instalatia de la frigaruia de anul trecut si reteta e foarte simpla.
  Bafta!

 3. ORAS FRUMOS-OAMENI SANATOSI ca si slogan. Extindeti actiunea din gradinite la facultati. Eu propun medicina caci … fetita mea e studenta acolo.
  Mesele le asigura facultatea intr-o cantina si voluntarii din randul studentilor, inscrisi prealabil. Si in functie de posibilitati organizati sau niste sandwichuri sanatoase sau o gustarica. Sala se decoreaza obligatoriu cu postere, bannere si afise despre alimentatia sanatoasa si ale sponsorilor bineinteles. Toti cei care vin sa manance sunt trecuti pe o listuta si obligatoriu primesc un ecuson STUDENT HRANIT SANATOS. de ce listuta? Pai vor fi invitati sa participe ca si voluntari la o zii de curatenie in oras (Remember: ORAS FRUMOS) Cei care nu participa vor fi trecuti pe o lista a RUSINII publicata in cantina respectiva, pe site si pe unde mai poate primaria. Si e fair ptr. toti. Socializeza tineri intre ei facandu-si mancarea ( si ar trebuii sa se miste bine ca-s tineri, iar sub comanda lui Adi ar trebuii sa iasa treaba buna) Primaria iese bine. Adi … ne bucura pe toti. Apoi vine curatenia si iarasi ne ajuta pe toti. Si nu vad de ce nu ar fi bine. Merge si media … cat incape.-(biroul de presa al primarie-implicarea primarie in viata universitara si viceversa cu curatenia: studentii in viata orasului)

  Daca acceptati ideea, daca o realizati si iese bine, as dorii si eu o poza cu Adi si fica mea in bucatarie pe site. (evident de va dorii si ea)
  in rest: doar de bine.

  ovidius

 4. Strangerea in mod corespunzator gunoiul menajer. Sa stim sa sortam, sa incercam sa gasim metode de refolosire a lor ( ma refer la pet-uri, cartoane, etc)

 5. 1.O lupta intre bloggeri intr-o arena..Gladibloggerii din Cluj..
  CU o colaborare de exemplu cu o asociatie de reenactment cu experienta Virtus Antiqua..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close