Prezentare interni 2017 – Aura Crăciun

237

Astăzi v-o prezint pe Aura, o tânără ambițioasă și pasionată de bucătărie care a reușit să treacă de etapele de selecție cu o abordare creativă a rețetelor trimise. Mai multe despre preparatele trimise de Aura veți putea vedea săptămâna viitoare. Mai jos, prezentarea ei:

„Numele meu este Aura, am 27 de ani, sunt de origine din Vrancea, iar de aproape 10 ani locuiesc în București. Există două lucruri care mă definesc: câțiva ani de experientă în corporație, pe marketing, și pasiunea mea pentru gătit. Recent, am decis să ies din sfera Instagram și să aduc pasiunea la un alt nivel, așa că am înființat blogul Bake-Up Artist, pe care vă invit cu drag să îl vizitați.

Pot spune că duc o viață dublă: În timpul săptămânii merg la birou, lucrez ca manager de marketing la o companie de origine poloneză, călătoresc destul de mult în interes de serviciu cu valiza de laptop pe umăr în ținută office.Aura-Craciun

Când nu merg la serviciu, gătesc. Îmi place extrem de mult să petrec timpul în bucătărie, plină de făină, chiar și 12 ore pe zi. Aici mă relaxez, râd, mă enervez, descopăr, fotografiez. De aproape 5 luni am început să lucrez cu drag la blogul Bake-Up Artist, pe care îmi doresc să îl cresc odată cu mine.

Îmi doresc foarte mult să învăț tehnici, să interacționez cu profesioniști din domeniu sau să iau parte la cursuri de specialitate. Cred că dacă aș îmbina pasiunea pe care o am cu o serie de cunoștințe, ar ieși ceva minunat. Tocmai de aceea sunt extrem de încântată că voi face parte din echipa de interni de anul acesta! Sunt convinsă că voi învăța o mulțime de lucruri, voi experimenta și mă voi îmbunătăți.”

Aura Crăciun

Bake-Up Artist

www.bakeupartist.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close