Epilog – Mihai Fetcu

304

Salutare,

Uite aşa din vorbă-n vorbă, din postare în postare, din cocktail în cocktail, am ajuns la finalul acestor 12 luni.

Nu ştiu cum a fost pentru voi, dar pentru mine a fost o reală plăcere să iau parte la acest proiect şi să compun în fiecare lună un cocktail pentru voi.

Mă bucur că am putut cunoaşte oameni noi, dornici de a încerca aceste băuturi care poate până acum păreau de domeniul fantasticului.

Mi-a plăcut să văd cititori care au încercat reţetele şi mi-a plăcut la nebunie să văd modul în care au pus în practică reţetele de pe site.

Cocktail-urile şi/sau băuturile în amestec nu sunt nişte preparate menite să fie servite doar la ocazii speciale ci ele ar trebui să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Aşa cum în unele părţi se obişnuieşte la masă un pahar de vin sau de „tărie”, la fel poate fi inclus şi un cocktail.

În toate aceste 12 luni, am prezentat cocktail-uri de tip aperitiv, digestiv, cocktail-uri mai aromate, mai slab alcoolizate, mocktail-uri şi partea cea mai frumoasă din această experienţă ce s-a desfăşurat de-a lungul acestor 12 luni a fost faptul că am putut să le împart cu voi. Se spune că orice lucru este frumos doar atunci când îl împarţi cu cineva şi mă bucur că am reuşit să fac acest lucru.

Am folosit băuturi spirtoase de tot felul, ingrediente care mai de care mai interesante, veselă uşor de procurat şi gheaţă făcută în casă. Acum la final de articol vreau să vă las o mică statistică legată de aceste 12 luni în care m-am perindat pe acest blog. În total am avut:

* 12 cocktail-uri create

* 31 de băuturi distilate diferite folosite

* 76 de ingrediente diferite folosite

* 360 de fotografii (realizate de colega mea Aura Petraşcu)

* 14 kg de gheaţă folosită la preparare

* 106 obiecte de recuzită sau decor

* 28 de ore de fotografiat

* multe râsete şi voie bună

Vreau să mulţumesc încă o dată blogului adihadean.ro pentru ocazia oferită şi oriunde aţi merge nu uitaţi să credeţi în magia barului, în spectacolul pe care îl are de oferit barmanul şi nu cel din urmă, consumaţi totul cu responsabilitate!Mihai Fetcu

Toate cele bune,

Text: Mihai Fetcu

www.bardome.ro

Foto: Aura Petrașcu

alist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close