New chance lifestyle retreat

249

De când am realizat că m-am îngrășat din vina mea, din cauza atitudinii mele față de mine și față de mâncare, au început să se petreacă lucruri bune în viața mea. De exemplu, am pierdut 18 kilograme, undeva, pe drum. Mi-am redescoperit musculatura, mă simt mai bine, mi-e mai ușor. Un alt lucru bun, cel puțin la fel de important, e că am cunoscut oameni cu care simt că-s într-un fel compatibil. Unul dintre acești oameni e Sanda Stănescu, instructor la Gimmy. Ea mi-a propus să mă implic într-un proiect foarte frumos. E un alt fel de turism intern, unul activ, instructiv, relaxant într-un mod diferit. E legat de sănătate, la obținerea căreia contribuie voia bună, mișcarea, sportul, mâncarea, renunțarea pentru câteva zile la grijile cu care prea ne-am obișnuit, la știrile de la televizor, la poluarea de toate felurile.

New chance lifestyle retreat e numele sub care echipa îți oferă o serie de programe de detoxifiere, slăbire, mâncare vegetariană, sucuri purificatoare, Power Yoga, Tai Chi, TaeBo,exerciţii pentru tonifiere, masaj, reflexoterapie, plimbări în natură, consiliere emoţională şi nutriţională. Pe lângă ei, vin și eu cu un program numit boot camp culinar. Adică, din când în când (consultați orarul de pe site-ul New chance), voi participa la antrenamente alături de toată lumea, după care ne vom aduna cu toții în bucătărie sau în afara ei și vom găti împreună. Vă voi spune despre mâncare tot ce știu eu, vă voi da ocazia să descoperiți lucruri pe care nu le știați ori să redescoperiți lucruri știute, poate într-o altă formă. Mai mult, veți găti împreună cu mine, trecând prin toate fazele, de la curățat ceapa (de exemplu) la porționarea fripturilor.

Cam asta-i povestea, pe scurt. Voi reveni cu alta, în curând. Deocamdată, obișnuiți-vă cu ideea, cercetați site-ul New chance și mai vorbim pe urmă. Să fiți sănătoși.


Join the Conversation

  1. idee excelenta , bafta

  2. NICOLETA says:

    Ce pacat ca sunteti in celalalt capat al tarii !! Si cel mai mare pacat este ca eu sunt prea batrana pentru asa ceva,dar asta este cand te nasti tarziu ! Succes.

  3. Nicoleta, nu conteaza varsta din buletin:-) ci aia din suflet!

  4. Foarte fain, abia asteptam sa incercam si noi! Felicitari pentru toate reusitele, cumva cumva trebuie sa facem si noi asta!

  5. Foarte draguta initiativa. Am trimis-o mai departe catre colegii mei de birou.

  6. super idee,din pacate si eu sunt prea departe de sali, de comunitati,dar as incerca si eu,am ceva mai multi ani decat tine poate si ceva kilograme dar as incepe si eu un astfel de program!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close