Andreea, te pup

197

Aș putea să scriu un text lacrimogen despre Andreea Drăghicescu și problema ei? Aș putea. Ar înmuia o inimă-două? Ar înmuia, știu sigur. Prefer însă să sciu un text optimist. Să mă gândesc la cei 20 de ani ai Andreei și la mine când aveam 20 de ani. Nu cred că 20 de ani de acum sunt foarte diferiți de 20 de ani de acum…130 de ani :). Îmi plăcea să fac de toate. Să muncesc (munceam deja de trei ani și-mi iubeam munca), să ajung acasă doar de două ori pe săptămână, să dorm puțin, deloc dacă se poate, să mă îndrăgostesc și să sufăr din cauza asta, să dorm în cort și să mă trezesc tot așa, să frig un pui cu prietenii la marginea unei păduri, să aștept vara cu marea ei cu tot, să beau trei sucuri ca pe unul singur, să par mai bătrân și uneori mai înțelept, să trăiesc de parcă mâine n-ar mai fi.

Andreea, eu vreau să cred că o să râzi cândva de zilele astea. Vreau să cred că o să treci peste suferința de azi. Să fii sănătoasă. Te pup.

Cât despre noi, cred că n-ar trebui să ne fie atât de greu să strângem împreună suma de care are nevoie Andreea pentru tratament. Scrie aici, pe blogul Laurei Laurențiu:

Andreea a fost acceptata pentru un tratament la Hamburg, care ii da sanse. Are nevoie de 8000 de euro pentru tratament. Colegii ei au initiat un grup pe facebook, unde cei care doresc pot afla mai multe despre cazul Andreei, salvati…andreea. Tot colegii au deschis un cont in care cei care doresc sa contribuie cu cat de putin, o pot face:


RO92INGB0000999902394573 (RON) la ING Bank

Join the Conversation

  1. Adi, iti multumesc tare mult! Sa ai o zi frumoasa… si deie Dumnezeu sa gaseasca fata intelegerea cat mai multor oameni si sa aiba si un dram de noroc!

  2. NICOLETA says:

    SANATATE ANDREEI SI BAFTA PENTRU STRANGEREA DE FONDURI ! Cat despre poza ta …pare ireala !Sa fim sanatosi si sa nu avem nevoie de fonduri pentru tratamente.

  3. Alexandra Cernaianu says:

    draga Laura, am nevoie pt. transferul bancar in contul deschis pt. Andreea nu numai de IBAN ci si de codul Swift al bancii, caci transferul il fac din Germania.
    Initiativa voastra este minunata. Prin toate mesajele astea Andreea primeste nu numai bani ci si dragostea si gindurile bune ale celor care sunt alaturi de ea, deci multa energie pozitiva. Cu mare dragoste din departari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close