Unde-i plecată inspirația când nu-i nicăieri?

191

Poate că afirmația care urmează o să pară arogantă dar sunt pregătit să mi-o asum și să o explic: n-am fost niciodată lipsit de inspirație. Explicația e simplă: am trăit mereu cumva de la un termen limită la altul și nu mi-am permis luxul de a fi lipsit de inspirație. Când scriu, trebuie să livrez la timp. Când gătesc, trebuie să livrez la timp, trebuie să repar lucruri care uneori nu merg bine, să ies din capcane în care de multe ori intru singur. Pot să fiu lipsit de pricepere, să am carențe la capitolul tehnică sau poate să-mi tremure mâna dar nu am voie să fiu lipsit de inspirație. Nu pot să renunț la idee, la căutarea și la găsirea ei. Tu cum stai cu inspirația? De unde o iei? Unde o cauți? Votează românii (Cristian China, Cristina Bazavan, Adi Hădean) pe liveinspire.com.

Join the Conversation

 1. Ce fel de campanie este asta cu inspiratia? M-am uitat pe site si sunt niste firmituri de poze cu linkuri spre bloguri din Romania si Balcani. Care e scopul acestei initiative? (Sper ca nu te superi de intrebare, dar chiar nu i-am gasit raspuns.)

 2. Fotografia cu merele coapte mi se pare minunata- including the recipe, of course :) Am facut mere coapte ptr prima data acum citeva luni si mi s-a parut cel mai bun desert guilt-free din lume. Cu sos de iaurt cu miere, vanilie si apa de trandafiri sau cu custard merele coapte se pot prezenta si musafirilor. Amazing. #viataaregust

  1. Adi Hădean Author says:

   eu le-aș prezenta musafirilor chiar și așa (pun în ele miere și scorțișoară sau vanilie uneori). cât despre campanie, dacă te uiți la fiecare blogger de acolo, o să vezi „read post”. dacă dai click, se deschide povestea cu poza întreagă. scopul campaniei e să aducă vorba despre inspirație și să-ți dea idei dacă nu ai sau măcar să te facă să te gândești la asta. e ca un fel de eurovision despre inspirație, dacă vrei:).

 3. Inspiratia vine de oriunde, dintr-o floare, dintr-o melodie, o carte, un gand….trebuie doar sa sesizezi cand s-a produs clicul!

 4. La asta m-am gindit si eu cind am vazut lista de tari!!!! Si m-am gindit, sa vezi acum cei din Balcani cum se voteaza unii pe altii, noi nu avem nicio sansa. Din cauza asta nu imi plac chestiile care tin de tara sau de o tara anume. In legatura cu merele, nu am scris toata reteta ca nu am vrut sa distrag atentia cu reteta mea de mere coapte de la ceea ce ai scris :) Bineinteles, vanilie, scortisoara, zahar negru- se subintelege :)) xx

  1. Adi Hădean Author says:

   nu avem nicio șansă dacă gândim că nu avem nicio șansă. eu așa știu:)

  2. Sa vedem ce va fi cu eurovisionul cel mic dar si cu cel mare :))

 5. Bag de seama ca inspiratie rimeaza foarte bine cu transpiratie. In rest, ce sa zic, e sau nu e :)

  1. Adi Hădean Author says:

   pentru mine, mereu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close