Bucovina magică

223

Când caut inspirație mă întorc adeseori spre rădăcini. Nu neapărat spre cele directe și de neclintit, cât spre rădăcinile neamului meu. Ele nu se găsesc în orașele cu blocuri gri ci în satele Maramureșului, ale Bucovinei, Munteniei, Banatului ori Dobrogei. Printre schituri și holde, printre gospodării îngrijite, hanuri care abia acum dau în floare. Bucovina a fost destinația mea pentru Paștele de anul ăsta. Mă întorc de aici cu 3 rețete și gânduri pentru alte 30. Aerul magic al Bucovinei lui Dragoș și Bogdan mi-a vorbit, mi-a vibrat în plămâni și ureche. Verdele crud al pășunilor montane și verdele greu al brazilor de pe versanți mă trimit în bucătărie mai proaspăt, mai viu. Ochii oamenilor de aici mă trimit în bucătărie cu un zâmbet pe față. Acesta se va regăsi în farfuriile mele.

Tu unde găsești inspirație pentru a face ce faci în fiecare zi? Votează poveștile românilor de pe liveinspire.com. Într-o zi o să-ți spunem o poveste care să te inspire.

Join the Conversation

  1. Fotografia este … superba!
    Bucovina este destinatia noastra pentru Craciunul de anul acesta!Am auzit numai cuvinte frumoase despre acea zona…

  2. M-ai pus pe ganduri… poate trebuie sa pun si eu Bucovina pe lista de destinatii.

  3. Am sarbatorit Pastele doi ani la rand in Nordul Moldovei,mai exact in zona manastirii Voronet,si a fost super de fiecare data.Cine nu a vizitat aceste locuri,ar trebui sa o faca,nu neaparat cu ocazia sarbatorilor,cu toate ca atunci ar fi mult mai frumos.

  4. mioara scheau says:

    bucovina este magnifica am vizitat o fiind copil si acum sfatuiesc pe toti tineri sa viziteze tara noastra ca au ce sa vada .

  5. Da, e foarte frumoasa poza…si cuvintele..parca aveai mai multi vizitatori, sau mai multe comentarii cand aveai blogul vechi…era mai colorat:)

  6. superba fotografie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close