Heineken mansion – un loc pentru băieții mari

213

PUB

Heineken mansion e o vilă din București, mare, spațioasă, cu oarece gazon în jur și cu destul de mult loc în fața intrării pentru a parca limuzina care transportă câștigătorii unei experiențe unice: două zile și două nopți înconjurat de mai multă bere decât ai putea să bei vreodată (responsabil, firește), de ecrane imense la care să vezi și păianjenul care taman țese pânză la poarta lui Van der Sar pentru că nimeni nu vrea să le dea gol celor de la ManU în Champions League (sigur, asta-i o exagerare, unii scriitori practică tertipul acesta). Ca să ajungi la frigiderul cu bere, treci printr-un frigider (acum nu exagerez) în care doi băieți mari joacă fotbal virtual și alți doi rup masa de fussball. Nu, nu poartă mănuși și pufoaice, frigiderul e unul special. Nu mă întrebați în ce fel, nu pot să explic și nici nu mă interesează detaliile tehnice. Ideea-i că-i un frigider destul de animat.

Ce caut eu în spațiul destinat premianților? Pace bună și audiență pentru meșteșugul meu. Câştigătorii experienţelor Heineken Mansion din cadrul campaniei “Fii printre stelele din UEFA Champions League” au în program o seară cu un barman care-i învață trucuri de bar, mixuri și cocktailuri cu sau fără bere și o seară în care mă au pe mine pe cap. Gătesc pentru ei diverse meniuri gândite de fiecare dată în funcţie de specificul ţărilor implicate în meciurile respective și le dezvălui lucruri de bună seamă interesante, despre mâncarea pe care o mănâncă, zona din care provin rețetele și felul în care pot reproduce acasă lucrurile pe care le mănâncă. Ca să nu mai spun că unii dintre ei primesc bucuroși sarcini mărunte (gen spălat legumele, tăiat ceapa, curățat ouă de prepeliță) care să-i facă să aprecieze mai bine berea de după.

Am fost deja de două ori în Heineken mansion, urmează să mai merg de două ori. Alți căștigători, alte meniuri, alte ocazii de petrecere exclusivistă între băieți. Uneori, o bere, o mâncare bună și un meci pe care să-l înțeleagă toți oamenii dintr-o încăpere, reușesc să umple viața suficient de bine pentru o seară. Sau două.

Join the Conversation

  1. aha, de aceea mergi tu la Bucuresti saptamanal: la bere ;)

  2. Un fel de Playboy Mansion pentru barbati, tare

  3. Nu-i corect! Protestez!

  4. eu am fost acolo. si adi a gatit super tare pentru noi. a fost o experienta foarte frumoasa pentru mine. multumesc clujanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close