Doar o fotografie

168

Nu vreau să-i încalc teritoriul prietenului meu Alex Mazilu, vreau doar să vă ofer și vouă bucuria pe care am trăit-o azi pe drumul de la Sibiu la Cluj (vă povestesc mâine cum a fost la Sibiu). La puțină vreme după ce am ieșit din Sibiu am tras pe dreapta, am tras aer în piept și am scos aparatul din geantă. Am fotografiat după puțina-mi pricepere și am ales o fotografie pentru voi. Sper să vă bucurați de ea. Să fiți sănătoși.

sibiu 93

Join the Conversation

 1. Adi, in fotografie nu-i vorba de pricepere. e vorba de suflet, ochi, lumina. si un aparat. eu zic ca tu ai tot ce iti trebuie ca sa ne dai si imagini frumoase, nu numai mancaruri gustoase. multam fain, frumos drum!

 2. Ce frumos peisajul!
  Drumul este cam bun sa fie facuta poza in Romania:))), daca nu spuneai tu aveam dubii serioase!
  Si nu mai fii asa modest in privinta fotografiei, hai ca a lasat Dumnezeu in tine talent!

 3. Am fost si eu ieri la Sibiu si am realizat un fotoreportaj despre oras, mi-a placut foarte mult. Am trecut prin zona in care ai facut peisajul, e chiar foarte frumoasa ! :)

 4. Fain, minunat, aer curat de la munte! O sa faci mai multe poze la vara, daca tot ti-ai propus inca o vizita. Imi place mult Sibiul, nu e prea departe de unde locuiesc eu la aprox 2 ceasuri si ceva de mers, eu locuiesc pe langa Medias.

 5. Radu-Mihai says:

  Poza asta e noul meu wallpaper! :) Mersi!

 6. am vazut poza la Alex Mazilu si am preluat-o la mine. de la el am acceptul, insa abia dupa ce am pus-o am vazut ca de fapt e poza ta. am precizat sursa ei, sper sa nu te deranjeze. multumesc!

  drumul este intr-adevar o bucurie. atat calitativ cat si vizual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close