Slim fit sandwich

174

Zilele trecute am avut o întâlnire (vă spun despre ea cam pe mâine, cred) cu câțiva oameni veseli pe care i-am întâmpinat cu o gustare de mâncat din mână, în parc. Un sandwich, mai exact. Și pentru că tema întâlnirii avea legătură cu starea de bine, am avut grijă ca sandwich-ul să fie gustos, să fie sănătos, să încurajeze digestia. Iată:

Am luat niște piept de pui pe care l-am pus la fript în tigaia antiaderentă, abia stropită cu ulei. Am presărar puțină sare și puțin de piper peste carne. Am întors-o de pe o parte pe cealaltă până s-a rumenit frumos.

pui

Am tocat o mână de frunze de coriandru pe care l-am aruncat apoi peste pui. Am stins focul imediat și am amestecat bine. Am lăsat carnea să se răcească.Am folosit pâine cu secară și semințe, bogată în fibre. Am stropit fiecare felie cu ulei de măsline și am uns jumătate din fiecare felie cu pesto de leurdă (am primit două borcănele de la Horia Șimon).

pestoAm mărunțit puiul.

puiAm așezat puiul pe jumătatea unsă cu pesto și am pus rucola și germeni de ridiche peste el.

rucolaAm tăiat feliile pe limita dată de pesto și am făcut sandwich-urile. Simplu, gustos și sănătos. Sănătoși să fiți și voi.

DSC_7742 (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close