Running shoes&Lipton Ice Tea – Aventuri urbane la Cluj

188

PUB

În week-end am avut ocazia să-i cunosc pe unii dintre cititorii mei, ba mai mult, am avut ocazia să fac împreună cu ei una dintre activitățile mele favorite, alergarea (am mai spus-o, am mai scris-o, să alergi prin Cluj e o aventură prin care trec foarte des, am vrut s-o împart cu alții însă am încercat să elimin din riscuri și i-am dus pe oameni în Parcul Central)
M-am văzut cu patru dintre cititorii mei, cu Mirona Pascu și patru dintre cititorii ei, pe la 10 dimineața, la fix pentru a asista la prima serie de căsătorii în aer liber din fața clădirii Cazinoului.

lipton

Am distribuit rucsacurile de la Lipton (am pus în ei tricouri pentru toată lumea, sandwich-uri slim fit făcute de mine – primiți și rețeta dacă sunteți cuminți – și Lipton Ice Tea. Ne-am echipat, am trecut la încălzire (am folosit pentru asta aparatele din parc, neocupate de pensionari, cumva ca prin farmec) apoi am trecut la alergarea ușoară.

echipa lipton

lipton

lipton (44)

lipton (45)

lipton (47)

lipton (50)

lipton (51)

Doi kilometri sunt puțin lucru dar pot fi și mult. Păi cum? Păi dacă nu prea alergi, dacă nu prea faci efort fizic, o mie-două mii-trei mii de pași făcuți cu o viteză de două-trei ori mai mare decât aceea folosită pentru deplasarea obișnuită, te solicită din cap până-n picioare, se lasă cu genunchi înmuiați și cu o sete grozavă.

lipton (55)

lipton (60)

lipton (62)

lipton (69)
Sigur, dacă partea cu genunchii înmuiați se rezolvă în timp, cu antrenament, partea cu setea, respectiv cu hidratarea, a fost rezolvată pe loc, la finalul cursei. Am profitat de iarba verde și de aerul curat, de Lipton Ice Tea și proprietățile hidratante ale ceaiului verde.
După ce s-a mai domolit tensiunea din vene și artere, după ce s-a așezat suflul la loc în plămâni, ne-am tras cu toții pe o terasă frumosă din centrul orașului. Am întins de povești, ceai rece și mâncare cam două ceasuri. Le-am ținut noilor prieteni un curs rapid de fotografie culinară cu telefonul mobil și am organizat un concurs de poze cu mâncare ad-hoc.

lipton (76)

lipton (77)

lipton (79)

lipton (81)

lipton (86)

În urma lui am concluzionat că putem posta liniștiți pozele noastre cu mâncare pe Facebook, Instagram ori Pinterest fără să ne rușinăm prea tare, prea des. Desigur, un exercițiu susținut se impune, dacă vrem să răzbim deasupra mediei.
În rest, toate-s bune și faine. Mă gândesc că poate la următoarea Aventură Urbană Lipton „Tea & the City” trecem la explorarea legendarelor tuneluri neștiute de sub Cluj. Sau așa ceva. Să fim sănătoși.

Join the Conversation

  1. Cautam o fasole cu ciolan, si am dat de poza ta si ma intrebam daca ti-au furat-o…. Poza cealalta de la reteta e luata si ea de pe alt site.

  2. Pamela says:

    Multumim de experienta :)

  3. Pentru explorarea de tuneluri nestiute ma oblig sa vin din Bucuresti special. Bravo pt eveniment. Foarte frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close