Despre bucuria gustului – câștigătorii

152

PUB

Dimineața asta e una grea pentru mine. Să vă povestesc de ce: mă trezesc, pun de cafea, pun un ou la fiert, tai două felii de cașcaval afumat de la Hochland (apropo, sunt fan, sortimentul acesta și telemeaua cu verdețuri îmi plac destul de mult încât să cumpăr măcar o dată pe săptămână), două felii de pâine neagră, patru roșii cherry pe care le tai în jumătăți, pe care le stropesc apoi cu ulei de floarea soarelui extravirgin și le prăfuiesc cu puțin piper proaspăt măcinat. Se trezește și Raluca, mâncăm împreună, să experimentăm pe viu povestea cu bucuria gustului, despre care mulți dintre voi au spus că e mai mare dacă mănânci împreună cu cei dragi.

Și atunci, vă veți întreba probabil, de unde atâta greutate pe capul meu, într-o dimineață care arată într-atâta de perfect? Păăăi, greutatea vine din faptul că iată, trebuie să recitesc toate comentariile lăsate de participanții la istoria cu bucuria gustului și, mai mult, să aleg DOAR zece dintre comentarii pentru a fi cadorisite de Hochland cu tot atâtea pachete cu bunătăți (Brânză topită triunghiuri Smântâna, Brânză topită triunghiuri Mixtett albastru, Brânză topită felii Caşcaval, Brânză topită felii Şuncă, Cascaval clasic, Caşcaval afumat, Telemea natur, Telemea cu verdeaţă, Almette cu smântână, Almette cu verdeaţă) . Misiunea mea e grea și mă duce-n pragul migrenei (deși sunt sănătos tun) pentru că mesajele voastre sunt atât de faine și mi-e grozav de greu să aleg. Dar, cineva trebuie să o facă. Așadar, premiații sunt:

Aurelia Calinic, Mary, Sasarman Daniel, Crina Serban, Mirela, Carmen Tanvuia, Serafimciuc Claudia Lavinia (Clotilde), Constanta Voinea, Maria, Mihaela Matei. Repet, ei sunt premianții (fiecare dintre ei a primit un e-mail de la mine, dacă a lăsat adresa corectă), că după mintea mea, câștigători suntem cu toții. Cele mai multe dintre istorisirile și mărturisirile voastre m-au impresionat, lucru care a făcut ca alegerea să fie dificilă. Mi-ar plăcea să pot aduna poveștile astea  într-o carte. De fapt, cred că lucrul acesta-i aproape, pentru că s-au adunat multe pe blogul meu. La urmă, închin un pahar de vin în sănătatea voastră, pentru că vinul și brânza sunt prieteni buni. Să fiți sănătoși.Join the Conversation

 1. Marginean Alina says:

  Felicitari tuturor,eu iar nu am castigat dar asta e viata ,mergem mai departe …o zi minunata

 2. Ciocnesc si eu un pahar cu vin de Vrancea in sanatatea dumneavoastra, simbolic, pentru ca-i cam dimineata si n-as vrea ca cineva sa creada ca am vreun viciu.:)))
  Multumesc foarte mult pentru ca mi-ati apreciat „scrierea” si pentru premiul pe care tocmai l-am castigat!
  Voi organiza o degustare de branzaturi (atunci cand le voi primi) pe care o voi stropi cu un vin autentic, facut chiar de catre iubitul meu, viticultorul pasionat de arta gatitului, caruia o sa-i fac o mare surpriza cu aceste delicatese.
  Cu stima!

 3. Panait Elena says:

  felicitari fetelor !

 4. Mihaela Matei says:

  Va multumesc pentru premiu, am trimis datele solicitate pe mail.
  Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!

 5. Aurelia Calinic says:

  Multumesc frumos! Am trimis datele. Felicitari tuturor!

 6. No fain!…am aflat si eu de concurs dupa;cand se anuntau castigatorii.
  Pe cand urmatorul concurs ?..poate aflu si eu sa particip!

 7. SERBAN GABRIELA-MARIA says:

  felicitari

 8. Mirela says:

  Multumesc foarte mult ,copii mei sunt fani :D chiar si bb papa cascaval feliat .

 9. Serafimciuc Claudia Lavinia (Clotilde) says:

  Am primit produsele care-s foarte faine si multumesc inca o data pentru ele! Abia astept sa incerc telemeaua cu verdeata langa niste rosii cherry (ca asa mi-ai facut o pofta…), dar o sa zic pas la paine, fie ea chiar si neagra, ca-s la dieta si-s constiincioasa nevoie mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close