Misto Restaurant – Timișoara

275

Brut-109

Până să deschidem restaurantul, am cântărit foarte mult decizia de a lăsa spațiul pentru fumători și nefumători, de a „adopta” câteva zile în care să lăsăm fumătorii să își facă de cap, din teama de a nu pierde compania unor clienți dragi și importanți pentru noi, tocmai pentru că aceștia fumează.
Făcând testele de rețete și aranjând ultimele detalii pentru marea deschidere, am ascultat în loc de muzică, oale lovidu-se, un bucătar italian care vorbește cu desertul să-l îndulcească și prin cuvinte, am respirat abur de la paste proaspăt făcute și ne-am amețit de miros de Black Angus (crescute în România) mângâiat de rozmarin și verdeață proaspăt adusă.
A fost o experiență care ne-a făcut să iubim acest concept, care ne-a făcut să credem în el și care ne-a ajutat să ne decidem repede: „ÎN ACEST SPAȚIU SE RÂDE, SE MĂNÂNCĂ BINE, SE LEAGĂ PRIETENII ȘI NU SE FUMEAZĂ!

Restaurant Misto – Timișoara – FUMATUL INTERZIS

https://www.facebook.com/misto.restaurant.timisoara

Join the Conversation

 1. Silvia Oprea says:

  Felicitări ca ați îndrăznit de la început să fie localul fără fum de țigară! Datorită campaniei am aflat de dvs și vă vizitez cu prima ocazie.

  1. Misto Restaurant says:

   Mulțumim, Silvia! Te așteptăm cu preparate gustoase și voie bună!
   Cu mare nerăbdare să te cunoaștem, echipa Misto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close