Fork&Cork – Cluj Napoca

191

fork&cork_#eatthis_adihadean (1)

Fork & Cork vă așteaptă în Cluj Napoca, cartierul Gheorgheni, cu o largă varietate de preparate delicioase din bucătăria internațională, dar și cu o carte de vinuri atent selecționată. Restaurantul contemporan, dispune de 70 de locuri, împărțite pe două nivele. La parter, veți găsi un salon privat de 20 de locuri potrivit pentru întâlniri de afaceri dar și organizarea altor evenimente. Cel de-al doilea salon, situat la etaj, are o capacitate de 50 de locuri ideal împărțite pentru a crea o atmosferă prietenoasă, caldă dar și elegantă.
Deoarece și noi suntem de acord cu Adi Hadean și ni se pare normal ca fumatul să fie interzis în restaurante, am făcut primul pas către clienții noștri transformând salonul de la etaj în salon de nefumători de mai bine de un an.
Totodată pentru a ne alătura campaniei vom alege ziua de duminică ca și zi în care fumatul să fie interzis în tot restaurantul. Dorim ca toți clienții noștri să se simtă confortabil și să nu fie nevoiți să inhaleze “viciile” altora și să respectăm mâncarea și munca depusă de bucătari.

Fork & Cork –Cluj Napoca – Fumatul interzis DUMINICA

Strada Mihai Veliciu nr 63 (Colț cu Septimiu Albini)
Telefon :+40264282353
E-mail: office@forkandcork.ro

Join the Conversation

 1. domnilor, daca pentru a ajunge intr-un salon de nefumatori trebuie sa trec pe la fumatori…deja ati gresit. Si , in primul rand, in Romania, fumatul este legal interzis in cel putin jumatate din suprafata restaurantului/localului cu mai mult de 100 de metri patrati dedicati clientilor. Doar unitatile sub 100 mp au voie sa ia decizia de a le face de fumatori in totalite.Restul trebuie sa organizee in cel putin 50% din spatiu loc de nefumatori. E legea 349/2002 .
  Deci, nu o mai promovati ca si cum ar fi fost alegerea dumneavoatra. E doar praf in ochi, si nici macar corect legal.
  Domnule Adrian Hadean, felicitari pentru initiativa, va spun ca nefumator si pasionat de gastronomie, dar , va rog, informati-va de cadrul legal cand permiteti postarile vizand acest subiect; se poate creea dezinformare.
  Multumesc !

 2. Echipa Fork & Cork says:

  Bună ziua,
  Dorim să vă anunțăm că în fiecare zi de duminică nu se va fuma nici pe terasă și totodată am dori să precizăm că peste 70% din restaurantul nostru este pentru nefumători iar atunci când intrați în restaurant pentru a ajunge în salonul de nefumători trebuie să treceți printr-un hol nicidecum prin salonul de fumători. Vă așteptăm cu drag pentru a vă convinge.
  Vă mulțumim !

 3. in acest caz, felicitari ! am vizat acest paragraf :
  „Deoarece și noi suntem de acord cu Adi Hadean și ni se pare normal ca fumatul să fie interzis în restaurante, am făcut primul pas către clienții noștri transformând salonul de la etaj în salon de nefumători de mai bine de un an.” – este o obligatie legala, nu o alegere.
  In rest, succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close