Usturoi. Filmul.

238

Tot timpul m-am întrebat cum fac actorii din filme să alerge atât de mult fără să gâfâie prea tare, fără să fie transpirați prea rău, fără să pară obosiți. Ei bine, am aflat ieri. Mi-a venit rândul să joc în lung-metrajul făcut de Groparu, Usturoi. Filmul e despre prietenia a doi copii (Sebi și Darius, actorii principali sunt geniali, mi-a plăcut de ei grozav), e regizat de Lucian Alexandrescu și produs de Radu Valentin Băzăvan care mi-a găsit și mie un rol de 16 secunde (sau cam așa ceva) în film. Am chiar și două replici:). Aseară, supravegheat atent de Chinezu, am tras dublele mele (mi-am jucat propriul rol în film). Am alergat prin parc. Acolo m-am intersectat cu destinul. Mai multe nu vă pot spune, că mă tem să nu stric surpriza de la premieră. Vă pot spune doar că o să iasă un film tare fain și vă las cu niște poze făcute de același Chinezu.

 

Ca să nu ziceți că am făcut ditamai postarea fără să vă dau o rețetă, vă îndrum către această rețetă de supă cremă de usturoi:). Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. Io ti-am zis sa-i gatesti pe astia doi micii, sa-i faci friptura de iepure cu usturoi, si tu nu si nu, ca atunci ar fi trebuit sa-l gatesti si pe scenarist…

  1. Adi Hădean Author says:

   Păi tu ești cam ațos:)

 2. Ce ati mancat in pauza?

  1. Adi Hadean says:

   Nu înțeleg întrebarea:)

 3. Pai nu ati luat pauze de filmari? Nu ati mancat si voi ceva? Ne povestesti de locurile pe unde te duci si de mancaruri si eram curioasa ce sa mananca la filmari.

 4. La filmari nu prea ai timp sa mananci trei feluri de mancare.Ceva repede si usor de infulecat.

 5. Păi și care e secretul? :)) Cum poate cineva într-un film se aleargă mult fără să gâfâie? :))
  Împarte secretul, acum deja poți spune că ai experiență :)

  Sunt sigură că a fost o experiență foarte tare, chiar și pentru un rol mai mic. Cât de mult te-a deschis asta către actorie? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close