#EatThis la Casa Altringen

241

casaaltringen_#eatthis_adihadean

De la veche gospodărie autentic șvăbească, la casă de vacanță pentru prieteni și mai apoi la afacere de familie, Pensiunea Casa Altringen s-a născut din dorința de a împărtăși și altora bucuriile casei de la țară.

Călătoria la noi te ademenește cu frumusețea traiului liniștit, cu somn odihnitor și cu plimbări lungi pe iarba moale dar, mai ales, cu bucate tradiționale din rețetele șvabilor de altădată.

Prânzitorul pensiunii e cu dușumele din lemn masiv, credenț, ladă de zestre, clup și șemineu, iar toate piesele de mobilier păstrează ambianța autentică a caselor șvăbești. Pe mese potrivim negreșit mâncare gătită în bucătăria deschisă spre restaurant, în fața oaspeților. La noi sunt binevenite familiile cu copii, grupuri de prieteni sau, pur și simplu, curioși flămânzi, pentru care vizita la țară, în aer curat, o întâmpinăm într-o ambianță „non-smoking”.

Când evadezi din agitația orașului, cauți o experiență care să îți tihneasă cu adevărat. De aceea, cu drag, susținem și respectăm, de aproape un deceniu, obiceiul mâncatului curat, în aer curat.

Casa Altringen – jud. Timiş – FUMATUL INTERZIS

 www.facebook.com/CasaAltringen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close