Things that make me go "hmmm"

142

În postarea asta nu o să vă vorbesc despre mâncare. O să vă vorbesc despre Laviniu Lazăr. Ce m-a apucat, de fac una ca asta și cine-i Laviniu? Păi, să vedem. M-au apucat următoarele: despre oamenii din spatele camerei nu vorbește nimeni, niciodată. Mă rog, există și excepții, dar sunt rare. Iar Laviniu și echipa lui stau în spatele camerei și la computer/masa de montaj când se face Cook’NRolla. M-am gândit că barem atâta recunoștință merită:-). Cum arată Cook’NRolla ați cam văzut cu toții. Că putem face mai bine de atât e sigur, și om și face de om fi sănătoși. Ce nu ați văzut până acum, decât poate întâmplător, e o parte foarte spectaculoasă din munca lui Laviniu, o parte care pe mine m-a încântat suficient de mult încât să vreau să o împart cu voi.

Băietul ăsta a umblat pe mările lumii cam…câțiva ani buni, a umblat și pe multe dintre țărmurile mărilor lumii, a filmat și a scos niște filmulețe senzaționale. De exemplu:

DEMO 2010 from Laviniu Lazar on Vimeo.

Trec repede peste faptul că pe polița din biroul lui puteți afla un premiu de-l iau videographerii când demonstrează că au de ce și vă mai dau un film, de fapt un spot cu mesaj social:

SPEED KILLS from Laviniu Lazar on Vimeo.

No, bun, și dacă o să-mi permit, o să-l chem să-mi filmeze nunta și să editeze povestea. Știți de ce? Pentru că uite ce poate face dintr-o nuntă (știți cam cum arată casetele/dvd-urile cu nunți de pe la noi, nu?)

Mark&Lenka’s wedding highlights from Laviniu Lazar on Vimeo.

V-aș mai da și filmulețele de la raliuri&curse dar cred că o să las asta pentru un episod următor. Mi-e că o să-l bombardați prea tare cu trafic pe blog după articolul ăsta și nu vrem să pățească lucruri rele:-). Bine, hai, unul scurt:

4Tuning Days 2008 from Laviniu Lazar on Vimeo.

Join the Conversation

  1. ValiEnescu says:

    Foarte tare omul! Fleicitari!

  2. dap. fain. talentat domn :)

  3. Initial am crezut ca sa apucat si de bucatarie !!! Nu ca nu ar fi fost in stare, cred ca este o provocare la care nu sa gandit inca :)) Unele instincte bune si cateva reguli simple pot fi suficiente. GO LAVINIU

  4. Extraordinar filmul cu nunta! Chiar ca n-am vazut asa ceva pe la noi… Dar nunta voastra pe cand?

  5. In primul rand FELICITARI lui Laviniu si multumiri pentru tine, ca ne-ai facut cunostinta cu el.
    In al doilea rand, eu mai vreau o nuntaaaaaaaaaaaaaa. :(

  6. Bravo domnu’ Laviniu! Excelent potofoliu! Sper sa mai avem ocazia sa lucram impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close