Indigo, Cluj, din nou

205

Mi s-au adunat în calculator patru cronici de crâșmă. Am ales să o postez pe cea mai proaspătă ca impresii. Am fost ieri (iar și după câteva luni bune) la Indigo, pe Piezișă, împreună cu familia Piticu și partea cea mai puțin importantă a familiei Groparu, adică el însuși. Am ronțăit anason, cumin, coriandru și tamarind și am tot vorbit despre lucruri interesante până am întârziat (patru minute) la o întâlnire pe care o fixasem mai devreme. Am sorbit limonadă și oranjadă și lassi de mango. Și am mâncat kufly de mango și de fistic. Și pui tikka, pui tandoori, curry de linte neagră, pui marinat în ierburi aromatice, pâine indiană cu usturoi și fără și câteva plăcințele pe care bucătarii indieni ai localului le fac pentru propriul lor mic dejun.

Am mai scris despre Indigo. Mă bucur să văd evoluție în viața localului. Mă bucur să constat că nu au coborât ștacheta și că țin steagul sus. Nu știu dacă lui Piticu și doamnei le-a plăcut experiența asta, sper doar că da. Știu că mie mi-a plăcut și că Groparu poate să confirme următorul lucru: îmi iese bine mâncarea indiană dar când vreau autentic, merg la Indigo. Dacă vă întrebați cât am luat pentru articolul ăsta, nu vă mai obosiți, n-am luat nimic. Și-mi plătesc consumația de fiecare dată când merg acolo. Le fac reclamă pentru că-mi place fix atât de mult încât să consider că merită și că meritați și voi experiența asta. Vă încurajez să încercați.

Plăcintele bucătarilor, însoțite de un iaurt aromat.

Puiul marinat

Tikka

Daal maharani&coșul cu pâine

Mango& pista kufly

Doamna Dorombach

Domnul Dorombach

Oranjada& mango lassi

Limonada

Frappé

Join the Conversation

  1. Alaltăieri am fost, azi mă duc iar cu Mazi & Friends :-) Abia aștept!

  2. Cristina Lupas says:

    Multumesc, Adi, pentru recomandare….sincer, nu stiam ca exista asa ceva in Cluj.

  3. Numa bunaciuni. Bunatati

  4. Deci da, stiam eu ce stiam despre Indigo si uite ca se confirma. Super poze, m-au convins ca trebuie sa ajung odata acolo … ce naiba tot fac? :)

  5. E buna mancarea la Indigo, insa nu e chiar asa autentica precum pare. Cred ca daca ar folosi tot mixul de condimente in cantitati indestulatoare ar fi prea mult pentru gustul romanului, de aceea compenseaza in pui tikka masala si in butter chicken cu mult sos de rosii.
    Probabil si pretul de achizitie sa fie un factor, nu stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close