Ce mai facem noi prin Cluj

244

Titlul ar fi trebuit să fie „Ce mai fac ei prin Cluj când eu nu-s acasă”. Azi sunt la Oradea, am venit aici să pregătesc evenimentul de mâine, show-ul culinar de pe terasa The Hub a hotelului Ramada. În lipsa mea, ei nu dorm și fac lucruri la care, desigur, nu voi participa, ocazie cu care mă încearcă o ușoară ciudă. De exemplu:

trupa Maya aniversează un an. În concluzie, băieţii de la Maya vă aşteaptă vineri, 10 iunie, de la ora 23:00, în Gambrinus Live Stage (Piaţa Unirii, numărul 25, Cluj-Napoca) să vă bucuraţi, să-i ascultaţi şi să petreceţi alături de ei cu ocazia acestor frumoase evenimente. Intrarea e liberă până la ora 23:00, iar după e 15 lei (text furgăsit cu copy/paste de la cei de mai jos, numiți…)

– copiii de la TVdece (ce s-or enerva că le spun „copii”) ne invită mâine la cursul de Defensive drive ținut de Napoca Rally Academy. Eu, care acum trei săptămâni am ieșit cu mașina de pe drum, în condiții de ploaie, ceață și trafic greu, aș aprecia un astfel de curs (poate într-o zi vă povestesc și cum și unde am ieșit de pe drum, bine că am rămas întreg). No, n-o să fiu acolo. Asta-i treaba.

-ceilalți copii, de la Polus Center, organizează împreună cu Asociația Județeană de patinaj Cluj, Cupa Polus la patinaj viteză pe role. Au și secțiune pentru amatori, deci vă dați seama cum mi-aș mai zdrobi rotulele în parcarea Polus (mâine, de la 10 și jumătate).

No, cam asta-i. Să fiți sănătoși iar dacă sunteți în Oradea, vă aștept la un grătar cum n-ați mai mâncat, la Ramada.

PS: apropo de TIFF 2011 asta-i poza zilei de ieri (dintre cele făcute de mine):

Join the Conversation

  1. Deci:
    1) mor de ciuda ca mi-s la 80km de Oradea si nu pot sa vin la Ramada. Pfff!!
    2) e tare frumoasa poza!

  2. Iar asta este filmul…. poate!

    Gand bun din Targu Mures!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close