Vara nu dorm

344

De trei-patru zile aud mereu cântecul ăsta al lui Connect-R (cred că așa se scrie, dacă nu, să mă scuze). Mi se potrivește în perioada asta. Ieri am fost la Slătioara lângă Horezu și am filmat cu unul dintre câștigătorii promoției Unisol, acum sunt într-o benzinărie în Târgu Mureș unde am oprit să beau o cafea și să scriu articolul ăsta. Sunt în drum spre Bacău pentru a mă întâlni și pentru a găti cu alt câștigător. De acolo plec la Piatra Neamț cu aceeași treabă. Apoi revin la Cluj de unde merg spre Brașov pentru o întâlnire cu prietenii de la Michelin la care m-a poftit prietenul Chinezu. Apoi mai stau un pic și plec spre alți câștigători ai promoției mai sus pomenite după care urmează Social Media Summer Camp 2012. Am participat la edițiile precedente și mi-am învățat lecțiile de acolo. De data asta o să trag tare pe drumuri pentru că vreau să ajung pe de o parte pentru a afla lucruri, pe de altă parte pentru că vreau să-mi anunț planurile legate de online pentru finalul anului 2012 și începutul lui 2013 (cred că mulți vor fi surprinși) :). Găsiți pe linkul de mai sus formularul de înscriere, profitați de ocazie, cei care au făcut-o până acum nu s-au plâns (sau n-am auzit eu, care-s destul de conectat la rețeaua de reclamații a Universului).  No, după asta plec la Londra pentru faza cu torța olimpică. Aș mai sta cu voi dar Bacăul e departe. Îmi doresc drumuri bune, ceea ce vă doresc și vouă. Să fiți sănătoși.

PS: În imaginea de mai jos aveți o felie de pâine prăjită peste care am pus o salată făcută din roșii mititele stropite cu ulei, brânză de două feluri și niște rotițe de cârnat uscat și afumat. Așa, de poftă.

Join the Conversation

 1. Cristina says:

  S-o asculti cand nu ai somn ori esti intre drumurile care sper sa iti fie bune :)
  Connect-R – Vara nu dorm (Official Video)
  http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4

 2. gianina says:

  Buna
  unde gatesti la piatra neamt ? si cu ce ocazie, daca nu sunt indiscreta :) ?

 3. Melodia suna bine, iar daca ti se potriveste, atunci sa ai parte numai lucruri bune in absenta somnului :)

 4. Stii ce-mi place la concursul asta? Ca se pare ca chiar are castigatori si cumva se stie despre ei ceva anuntat la modul general. Atatea concursuri sint prezente pe piata, publice, promovate foarte acerb, dar rar gasesti undeva anuntat ca „ala si ala si-au luat cheile de la masinile castigate undeva pentru ceva”. Succes in continuare.

 5. Gand la gand cu bucurie! Si eu am facut traseul asta: Cluj – Targu Mures – Piatra Neamt – Bacau si inapoi la Cluj cu 3-4 zile inainte si pe bune ca am mancat numai bunatati! Iar Vara nu dorm se potriveste de minute acestui drum lung, lung, dar cu un peisaj extraordinar!
  Spor la Londra si sa ne reprezinti cu mandrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close