Andreea Dianu – Noul intern pe blog

542

Poziția liberă în cadrul proiectului Internii 2016 a fost ocupată. Andreea Dianu este cea care va continua colaborarea cu blogul meu pentru restul perioadei rămase și veți avea ocazia să-i cunoașteți pasiunea pentru bucătărie mai îndeaproape. Astăzi, prezentarea ei:

dianuandreea

„Numele meu este Andreea Dianu, am 23 de ani și îmi place foarte mult să gătesc, în special să pregătesc dulciuri. O parte dintre voi mă știți de pe blogul meu, Pasiune pentru bucătărie, unde scriu rețetele detaliate la tot ceea ce gătesc și consider că vă poate ajuta.
Mi-am descoperit această pasiune în urmă cu 7-8 ani, dintr-o joacă și iată că acum face parte din viața mea. Cel mai mult îmi place să fac deserturi complexe, care necesită mai mult timp de execuție, dar rezultatul este pe măsură.
Așa cum o spune numele blogului meu, fac totul din pasiune și nu pot explica cât de mult îmi place să stau în bucătărie, și îmi este destul de greu să le răspund oamenilor care mă întreabă cât îmi ia să fac o prăjitură pentru că mie mi se pare că trece foarte repede timpul.

Sunt o persoană normală, am două joburi, iar în timpul liber gătesc și fotografiez cu mult drag mâncarea! Sper ca articolele mele de pe acest site să vă placă și să salvați măcar o parte din rețete, să le preparați familiei sau prietenilor.

În afară de oamenii importanți din viața mea și motanul meu, iubesc ciocolata!”

Andreea Dianu

Pasiune pentru bucătărie

Join the Conversation

  1. Simona Neagu says:

    Buna Andreea,

    Bine te am gasit! Asteptam cu nerabdare prima reteta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close