Interviu cu internii: David Cioica

1.3K

Cred că este frumos și cum se cade să aflăm ceva mai multe despre internii acestui an. Nu de alta, dar muncesc mult la rețetele pe care ni le prezintă, că nu-i treabă tocmai ușoară. Așadar, începem cu David, cel cu rețetele creative și cu poveștile în buzunare.

Cine esti si ce faci?

  Numele meu este David, dar cine sunt am realizat abia cu 3 ani în urmă, când mi-am dat seama ce vreau să fac pentru restul vieții. Sunt bucătar, iar asta îmi ocupă tot timpul.

Cineesti

De ce ai ales internship-ul pe Adihadean.ro?

  În primul rând am ales să particip la acest internship pentru a ieși din zona de confort și a mă motiva în a explora și a crea noi rețete.

Cu ce așteptări ai intrat în echipă?

  M-am alăturat echipei cu gândul că îmi voi lărgi cunoștințele culinare, și că voi întâlni oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Aceste așteptări au fost, cu siguranță, îndeplinite.

Cum ți s-a părut experiența până în prezent?

  Este o experiență plăcută, care consider că ne ajută pe toți cei implicați în a ne cunoaște ca iubitori ai artei culinare. Deși mai provocator decât părea la început, îmi place tot procesul, de la gândirea rețetelor, până la publicarea lor și așteptarea feedbackului din partea cititorilor.

Ești ceea ce mănânci?

  Cu siguranță, obiceiurile noastre culinare și modul în care ne hrănim, cred că definește convingerile și stilul nostru de viață.

Acasă, sau la restaurant?

  Petrecându-mi o mare parte din timp în restaurant, savurez cu atât mai mult momentele când îmi permit să gătesc acasă și să împart mâncarea cu familia și prietenii.

AcasaSauResta

Școlit, sau auto-educat?

  Cu toate că am studiat pentru a obține diploma de bucătar, întotdeauna mi-a plăcut să mă documentez pe cont propriu din cât mai multe surse pentru a-mi îmbogăți cunoștințele și abilitățile, dar nu pot nega nici faptul că am furat câte puțin de la fiecare bucătar cu care am lucrat.

Școlit

Trei bucătari care te inspiră?

  Anthony Bourdain, Alain Ducasse, Raymond Blanc

TreiBucatari

Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?

  Da, părerea cititorilor mă influențează, folosesc orice feedback pentru a obține rezultate cât mai bune în continuare.

Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?

  Dacă ești bucătar, înseamnă că vei fi întotdeauna desemnat ca bucătar atunci când ai un party cu prietenii?

Care e răspunsul?

  Răspunsul e un categoric da. Cu toate acestea, cred că este un win-win. Mie îmi place să gătesc pentru cei dragi, iar ei se bucură de mâncare gustoasă.

CareERaspunsul

Ceva de final, orice dorești tu.

  Deși întotdeauna privim în viitor, în cazul artei culinare, căutând noi tehnici și arome, e bine să aruncăm o privire înapoi la preparatele pe care părinții și bunicii noștri le-au moștenit de la părinții lor. S-ar putea să găsim mâncăruri excepționale pe care ar fi păcat să le dăm uitării.

Ținem aproape,

David

Alte interviuri cu foștii interni găsiți și aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close