Ultima zi de Muson

173

E ultima zi a expediției Muson, stau în holul hotelului Amari Boulevard din Sukhumvit, Bangkok (doar în hol au net gratis iar noi nu mai avem bani să plătim pentru net în cameră) și privesc spre stradă, mă uit la cum se duce soarele și rămâne doar întunericul peste prostituatele care lucrează în ture, peste tarabele cu mâncare, peste mulțimea de arabi, africani, europeni, americani, australieni și indieni care populează zona. În două-trei ceasuri pornim spre aeroport apoi va urma o lungă și tăcută călătorie spre casă. Tăcută pentru că fiecare dintre noi are la ce să se gândească, avem de decantat emoții și percepții, informații și idei. Expediția Muson s-a încheiat dar povestea continuă. Avem de editat filmele și de scris o carte. Sigur că vor mai urma povești despre ce am trăit aici în următoarele zile dar acum trebuie să împachetez. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de noi, îi mulțumesc lui Răzvan pentru că a venit să adulmece musonul împreună cu mine și Ralucăi pentru că ne-a filmat și a suportat răbdătoare mirosurile uneori grele din piețe, drumurile cu barca pe canalele murdare, căldura și efortul de a filma cu o cameră mică, greu de ținut fix și fără trepied (am cumpărat unul, dar ca un deștept ce sunt, l-am pierdut la începutul expediției și n-am mai dat banii pe altul). De bună seamă, le mulțumesc și sponsorilor noștri, pe care-i găsiți la finalul postării.

Să fiți sănătoși. Sper să pot posta iar mâine, după ce ajungem în Viena.

Thipee, ghidul nostru din Bangkok. Toată un zâmbet, mereu.

Va urma.

Join the Conversation

 1. drum bun spre casa!

 2. Visan Florin says:

  Drum bun si va asteptam cu povestiri!!

 3. Adi, te asteptam cu drag. Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi si mai departe, in Laos şi Cambodgia, asa cum iti doreai. Relatarile tale sunt superbe si pline de poezie culinara, te fac sa salivezi si sa strangi bani ca sa ajungi acolo. Abia astept cartea si, sper, un circuit de lansare nationala, ca sa ajungi si la Bucuresti sa ne dai autografe.

 4. drum lin spre casa si sa nu ratacesti tolba cu povesti :)

 5. Deci e gata, s-a sfarsit un episod, dar nu-i bai ca o sa urmeze altele, sunt sigura.
  Sunteti relaxati in poze de data asta, toti.
  Sa veniti sanatosi.

 6. Splendida aventura si minunate povestiri. Astept cu nerabdare continuarea. Drum bun!

 7. NICOLETA says:

  Drum bun , sa veniti sanatosi , ca pe urma stam la povesti !

 8. Drum bun, zbor uşor şi să ne vedem cu bine!

 9. Sa aveti drum bun !

 10. Drum bun si sa va intoarceti cu bine….sa nu cumva sa va rataciti pe acolo,nu cred ca vrem sa va pierdem!

 11. Asadar, inapoi la civilizatia europeana! Dupa putoarea durianului, un fas de spray Fa e parfum frantuzesc, nu?

 12. adihadean Author says:

  Slavă Domnului, am ajuns la București fără probleme însă obosiți de drumul lung. Mai avem un zbor azi, până la Cluj:-). Vă mulțumim pentru vorbele bune și promitem să vă mai dăm povești în zilele ce vin:-).

 13. ah, pana sa citesc, m-au furat pozele si chiar ma gandeam ca „ce seamana, dle, tipul asta cu prezentatorul emisiunii ‘bazar'”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close