Lucruri hrănitoare, dar fără mâncare

171

Azi nu pun rețetă, ziua de azi e rezervată unor prieteni care au nevoie de ajutor.  Să purcedem, deci:

Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială, partenerii mei din programul Farfurii Curate, aplică acum pentru un nou program de granturi. Pentru că știu cât de mult se străduiesc cei de la Fundație să ducă la capăt lucrurile la care se angajează, vă îndemn să citiți ce mi-a scris Cordelia Bădescu și apoi să votați. Mulțumesc.

Puteti fi unul din cei 1500 de oameni mandri sa sustina 15 studenti cu initiativa pentru a-si deschide o afacere la final de facultate.

Votati proiectul Fundatiei Danis – Antreprenoriat HighTech – pentru ca acesta sa primeasca o finantare de 5000 de euro prin programul Raiffeisen Comunitati, pentru a arata ca va doriti afaceri inteligente si inovative in Romania, cu oameni pasionati de ceea ce fac si dedicati viziunii lor.

Fiecare student va avea 100 de sustinatori, ca sa il invatam cum sa isi puna ideile in valoare, sa isi planuiasca o afacere si sa fie pregatit sa o gestioneze, astfel incat ideile lui/ei sa nu ajunga doar „un alt vis din facultate”.  Credem in potentialul studentilor clujeni, dorim ca business-ul romanesc sa arate altfel. Sustinem antreprenoriatul inovativ, avem incredere in ideile tinerilor cu initiativa.

Pentru ca dorim sa va multumim personal pentru fiecare vot pe care ni-l oferiti dumneavoastra si familia sau prietenii, asteptam sa ne scrieti la office@fundatiadanis.ro.

Votati chiar astazi proiectul Antreprenoriat HighTech, folosindu-va de indrumarile de mai jos, astfel incat pana in 17 septembrie sa avem cate 100 de sustinatori pentru fiecare student, adica 1500 de voturi. Votarea dureaza cel mult 5 minute.

Va multumim!

Cum votez?

1.      Creati-va un cont pe blogul Raiffeisen Comunitati la urmatorul link:

http://raiffeisencomunitati.ro/inregistrare-utilizator/

Dupa ce ati introdus datele personale (nume utilizator, nume si prenume, localitate, judet, adresa de email si parola pentru noul cont), apasati butonul galben  „creeaza cont”.

  1. Confirmati contul creat si logati-va pe noul cont

Accesati adresa dumneavoastra de email. Intrati in emailul primit de la Raiffeisen Comunitati si accesati linkul indicat in textul pe care il veti primi.

Vi se va deschide automat pagina Raiffeisen Comunitati cu urmatorul mesaj: „Felicitari, contul dumneavostra a fost validat. Log in pentru a accesa programul de granturi.” Faceti click pe Log in, apoi logati-va cu numele de utilizator si parola alese la pasul 1.

3.      Votati proiectul

Odata logati, pe pagina pe care ati intrat, va aparea urmatorul text: „Click aici pentru a vota proiectul preferat”. Accesati linkul indicat, apoi de pe harta care va aparea selectati judetul Cluj. Se va afisa o lista cu proiecte din judetul Cluj. La sectiunea educatie, selectati proiectul „Antreprenoriat HighTech” si apoi apasati butonul galben „Voteaza”.

 Cum aflu mai multe informatii despre proiect?

De pe contul dumneavoastra de pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro puteti vizualiza proiectul, chiar la momentul votului (accesati link-ul „detalii” din dreptul proiectului). Sau ne puteti scrie la adresa office@fundatiadanis.ro

Cum aflu mai multe informatii despre Fundatia Danis?

Accesati linkul www.fundatiadanis.ro, scrieti-ne la office@fundatiadanis.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close