Ultima zi de vară

171

Asta-i ultima zi de vară. Așa am auzit. De mâine vine toamna. Nu-mi plac despărțirile, nici măcar cele vremelnice. Poate din acest motiv nu mă uit la trecut decât ca la o aplicație utilă din punct de vedere educațional. Mă uit în schimb cu bucurie spre viitor. Și ca să vă bucurați și voi puțin, iată ce văd în viitorul nostru apropiat:

Mai avem o lună până atunci. Să fiți sănătoși și să vă bucurați cât puteți de mult de viață. Și, dacă vreți un sfat prietenesc, preocupați-vă mai mult de viața voastră decât de altele. În definitiv, e numai una și e irepetabilă.

Join the Conversation

 1. Castane coapte! N-am mancat in viata mea asa ceva! Cum sunt la gust? :)
  Intr-adevar viata este irepetabila si uneori cu aroma de castana coapta!

 2. bun sfat!
  ador castanele:)

 3. Castane coapte am mincat prima data la Zagreb; mi-au placut nespus si sincer ca as mai incerca…

 4. Si Zagreb si castane ca sa inchei… Asa!

 5. Faci parte dintre oamenii fericiti care privesc cu incredere spre viitor, probabil ai motivele tale. Eu sunt dezamagita de vara asta, a fost asa de scurta ca n-am ales nimica din ea. Am ajuns intr-un stadiu in care nu mai simtim tihna unei vieti linistite, ne gandim ce ne aduce ziua de maine, sau mai degraba ce va aduce in viitor copiilor nostri. Scriam de dimineata ca m,a simt ca intr-un tren debusolat, pe care nu-l conduce nimeni si care nu stiu incotro se indreapta. Poate am o zi mai proasta zi, poate maine voi fi mai optimista. Astept sa fie frig(sunt nascuta iarna), sa simt ploaia si gerul in fata, poate o sa-mi trezeasca ganduri mai bune….

 6. Anamaria says:

  Eu nu sunt dezamagita de vara aceasta deoarece a fost frumoasa:), am amintiri placute dar totusi sunt trista ca deja a trecut.Eu sunt nascuta vara si fiecare zi ploioasa sau friguroasa imi creeaza o stare melancolica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close