A doua zi fără carne a săptămânii e la început (de fapt a început pe la 6 dimineața dar nu-i bine să mănânci imediat după ce te trezești, trebuie să-i acorzi trupului tău un răgaz pentru a porni corect toate motoarele și sistemele). Micul dejun poate arăta așa:
Spargi trei ouă, presari peste ele sare și piper.
Pui peste ouă trei linguri de făină.
Adaugi în el o jumătate de gogoșar tocat.
Torni amestecul într-o tigaie încinsă și unsă.
După trei minute (foc mic) întorci turta și așezi felii de brânză peste ea.
Când e topită brânza de tot, turta-i gata. Presari peste ea verdețuri mărunțite.
Simplu, gustos, aromat, hrănitor.
Adi, ce brânză-i aia?
cașcaval rucăr, de fapt:).
Aha, mulțam fain de lămurire; îmi dădea „cu virgulă” la chestia cu topitul…
Maine dimineata o prepar la micul dejun.:)
aspectos, sanatos, apetisant!Tine-o tot asa!
Apetisant, se pricepe jumatatea ta; va doresc numai bine si toate necazurile sa se duca departe, departe si sa aveti parte doar de bucurii
De aratat, e… exceptionala. Sincer insa nu stiu daca este atat de sanatoasa. C-am multa faina, dupa opinia mea. ( sau depinde de lingura- eu am niste linguri de uriesi [nu e gresit scris, sunt uriesii din legendele motilor :) ] ) As, nuanta putin: faina integrala, sau de casa, sau cu… seminte.
In rest: doar de bine si doar succes Domnule Adi.
cred ca ar merge si la cuptor
am facut deja de 2 ori si-a fost foarte buna. am facut prima data cu cascaval, a doua oara cu branza de burduf.
dar ca sa nu stric orzul pe gaste, pentru a treia oara prefer sa intreb: daca pun o branza mai de soi (ma gandesc la un provolone), bine-o fi ?