Turtă de ouă cu brânză

323

A doua zi fără carne a săptămânii e la început (de fapt a început pe la 6 dimineața dar nu-i bine să mănânci imediat după ce te trezești, trebuie să-i acorzi trupului tău un răgaz pentru a porni corect toate motoarele și sistemele). Micul dejun poate arăta așa:

Spargi trei ouă, presari peste ele sare și piper.oua

Pui peste ouă trei linguri de făină.faina

Bați bine amestecul.aluat

Adaugi în el o jumătate de gogoșar tocat.gogoșar

Torni amestecul într-o tigaie încinsă și unsă.turta

După trei minute (foc mic) întorci turta și așezi felii de brânză peste ea.turta

Când e topită brânza de tot, turta-i gata. Presari peste ea verdețuri mărunțite.turta

Simplu, gustos, aromat, hrănitor.turta

Să fiți sănătoși.turta

Join the Conversation

    1. Adi Hădean Author says:

      cașcaval rucăr, de fapt:).

  1. Aha, mulțam fain de lămurire; îmi dădea „cu virgulă” la chestia cu topitul…

  2. Maine dimineata o prepar la micul dejun.:)

  3. aspectos, sanatos, apetisant!Tine-o tot asa!

  4. Apetisant, se pricepe jumatatea ta; va doresc numai bine si toate necazurile sa se duca departe, departe si sa aveti parte doar de bucurii

  5. De aratat, e… exceptionala. Sincer insa nu stiu daca este atat de sanatoasa. C-am multa faina, dupa opinia mea. ( sau depinde de lingura- eu am niste linguri de uriesi [nu e gresit scris, sunt uriesii din legendele motilor :) ] ) As, nuanta putin: faina integrala, sau de casa, sau cu… seminte.
    In rest: doar de bine si doar succes Domnule Adi.

  6. Ileana Colfescu says:

    cred ca ar merge si la cuptor

  7. am facut deja de 2 ori si-a fost foarte buna. am facut prima data cu cascaval, a doua oara cu branza de burduf.

    dar ca sa nu stric orzul pe gaste, pentru a treia oara prefer sa intreb: daca pun o branza mai de soi (ma gandesc la un provolone), bine-o fi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close