Fuga-fuguța la Polus Center

144

Dragii mei, mintenaș, în câteva zile, cum ar veni, o să puteți alerga de bună voie și cu voie bună într-un cros sănătos. Permiteți să citez detaliile din memoria comunicatului de presă primit la redacție:

Polus Center Cluj în colaborare cu Runners Club, organizează în data de 18 septembrie 2010 Crosul Hervis, un eveniment prin care se doreşte încurajarea clujenilor să facă mişcare, precum şi promovarea alergării ca sport de masă. Evenimentul va avea loc în parcarea Polus Center pe un traseu special amenajat. Crosul, aflat la prima ediţie, se va desfăşura pe două categorii de vârstă, şi anume categoria cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani şi categoria cu vârsta de peste 13 ani. Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 09.00. Pentru cei mai mici dintre participanţi, startul se va da la ora 10, iar pentru adulţi, startul se va da la ora 10.30. La Crosul Hervis nu există o distanţă prestabilită, ci un interval de timp care trebuie respectat: cei mici trebuie să alerge 15 minute, iar adulţii trebuie să alerge 30 de minute, fiecare în ritmul în care se simte cel mai confortabil. La finalul evenimentului, toţi participanţii vor primi o şedinţă gratuită la o sală de sport, iar toţi cei care trec linia de sosire la finalul timpului de concurs vor primi câte un premiu din partea Hervis. Distracţia va continua cu concursuri precum “ştafeta” şi „mersul pe trei picioare”, unde finaliştii pot câştiga premii din partea partenerilor evenimentului, Pietra şi Benvenuti.

Din nefericire pentru silueta mea, nu voi putea urma îndemnul primit de la chinezul bătrân și înțelept pe care l-am întâlnit în Kuala Lumpur (eat less, exercise more!) deoarece voi lipsi din localitate. Totuși, cred că puteți alerga și fără mine, ba chiar mai bine, că barem nu vă voi încurca cu îndemânarea care m-a făcut celebru. Să fiți sănătoși!

Join the Conversation

  1. Da unde meri fratele mio, iara ???
    Si cu barba aia ce-i ca era sa nu te mai cunosc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close