O mie de gusturi colorate

363

Lumea-i plină de oameni care au nevoie de ajutor. Practic, fiecare dintre noi e neajutorat într-un moment. Dar, de asta ne avem unii pe ceilalți, nu-i așa? Și, pentru că dar din dar se face raiul, am hotărât împreună cu doi prieteni buni, Horia Șimon și Ciprian Tătaru, să ajutăm un băiețel care are nevoie de o căciulă de bani pentru a putea merge în străinătate pentru investigații medicale care nu pot fi făcute în România și care i-ar putea salva viața. E vorba despre Mihăiță (citește povestea lui și ajută-l dacă poți).

mihaitaPutem face asta datorită bunăvoinței și generozității prietenilor mei de la Polus, care ne pun la dispoziție toate lucrurile de care avem nevoie pentru a face ce ne-am propus: un bufet de 1000 de piese, un soi de puzzle gustos și colorat, din care veți putea gusta contra unei donații petru Mihăiță. Vom fi în Polus, în zona food court, Sâmbătă, 12 Octombrie, de la ora 12.00. Vă vom aștepta cu drag și bunătăți. În câteva zile voi reveni cu o postare în care voi da mai multe detalii despre bufet, așa, de poftă:). Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Tocmai ma gandeam „ce pacat ca-i vineri evenimentul si nu putem veni” cand am sesizat ca 12 oct e sambata !

    1. Adi Hădean Author says:

      corect, mulțumesc

  2. Sa fiti sanatosi si voi, cei care puneti mana si lucrati, si nu pentru prima oara, pentru o cauza nobila!

  3. Superb !!!! cam putini stransi comparativ cu efortul depus dar una peste alta totul la superlativ cel putin din punctul de vedere a unui afon. Produsele delicioase si prezenta calda foarte ptrivita cu evenimentul. Felicitari si la mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close