Noutăți din viață. Din viața mea.

241

Cei care urmăresc contul meu de Twitter ori pagina mea de Facebook au putut observa că în ultimele zile am postat mai multe lucruri legate de Terasa Camino. M-am apropiat de acest loc pentru că-mi place, pentru că în vară/început de toamnă am făcut acolo câteva evenimente care au dat cu plus (în ciuda unor mici minusuri de pe parcurs) și pentru că simt că are potențial. Adică poate să vândă mâncare bună. Deja vinde mâncare bună dar cred că poate și mai mult, și mai bine. Cum am câteva idei în sensul ăsta, am acceptat să mă ocup de meniul de toamnă-iarnă al localului, să introduc în meniu câteva feluri noi, să-i ajut pe oamenii din bucătărie să funcționeze mai legat, să-i fac cumva pe oamenii care servesc la mese și pe cei din bucătărie să treacă peste rușine și să comunice mai mult și mai bine. E un proiect care mă va ține ocupat în următoarele săptămâni, poate luni. Un proiect la care țin și despre care o să vă mai vorbesc aici și în alte locuri în care pot să mă exprim.

Am început cu câteva teste simple. Am pus în meniul de încercare două supe cremă (una de roșii cu busuioc și cruton rumenit în unt cu scorțișoară, una de cartofi și praz cu cimbrișor, cuburi de bacon rumen și cruton stropit cu ulei de măsline), un gulyas (poate o să par lipsit de modestie dar cred sincer că-i cel mai bun gulyas care poate fi mâncat într-un local din Cluj Napoca), un platou cu mușchiuleț de porc flambat și lipit de câteva rotocoale de rosti, am schimbat rețeta hummusului (l-am făcut puțin mai cremos și ceva mai aromat) și …testele continuă la categoria tapas și la deserturi. Voi reveni cu detalii. Deocamdată vă dau câteva poze, așa, de poftă.

Gulyasul, scăzut bine, cu găluște mari, rumenite-n unt, cu cuișoare.

Supa cremă de cartofi

Supa cremă de roșii

Mușchiul cu rosti

 

Join the Conversation

  1. trebuie sa testez o supa, arata toate foarte bine:)
    Felicitari, sa aveti o colaborare frumoasa!

  2. astă vară am încercat humusul la Camino, arăta frumos prezentarea. Mă bucur să aud că i-ai îmbunătăţit gustul, căci n-am fost încântată de el. nu mai spun de celelalte plusuri…
    Mult succes în această colaborare fericită!

  3. Te iubesc !!!!!!!! :) tu esti bucatarul meu preferat :) e suficient sa-ti citesc receta si sa vad poza cu bucatele gatite si e de parca deja as minca ce ai gatit tu :) reusesti mununat sa ma faci sa simt gustul, chiar si imaginar :)
    O zi frumoasa si succese mari! O sa ma bucur pt tine :)

  4. Ne dai si noua o reteta de rosti, te rog?
    Multumesc frumos :-))
    Si sa te bucuri si in continuare de tot ce faci!!

  5. Ana Maria says:

    Buna!
    Adi, te rog zi cum ai facut humusul; incerc de mult sa fac ceva mai gustos, imi iese cam fad. Stiu ca pe site e o filmare de la euforia TV dar nu prea merge linkul:(. Multumiri

    1. adihadean Author says:

      ana maria, am rețeta i fără filmare:)

  6. cand o sa fiu mare stiu ce vreau sa ma fac: adihadean! un job de ajutor/ucenic/asistent adihadean pe cand scoti la conscurs?

  7. Salutare, Adi,

    Chiar in seara asta, fiind in trecere prin Cluj doar pentru cateva ore, am tras la Terasa Camino si am testat supa crema de rosii si gulyas-ul. Incantatoare, la fel ca si locul si atmosfera, deci multumesc si 5* de la noi, pacat ca stam in Cj doar pana maine la pranz si suntem pe fuga! :)

    Keep up the great work, sper ca data viitoare sa te prindem si pe tine cu o demonstratie de grill, ceva! Spor!

  8. PS: arata ca in poze, au gust ca in descrieri!

    1. adihadean Author says:

      Mihai, multumesc frumos.

  9. Multumesc frumos!!!
    Aveam o reteta asemanatoare dar cu cartofii fierti; o sa incerc reteta ta, ca tot ce faci tu pare mai bun:-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close