Acum două seri am fost la Bruno, în PiaÈ›a Muzeu. Bruno nu e o persoană, e un local în care se bea vin. Nu e genul de local în care te beÈ›iveÈ™ti, ba din contră, e genul de local în care mănânci un ceva, puÈ›in È™i gustos È™i bei un pahar-două de vin bun. S-a petrecut acolo o degustare de vinuri de la SERVE Ceptura, casă de vinuri fondată în anul 1993 de contele Guy de Poix. Nu vreau să vorbesc acum foarte mult despre vinurile pe care le-am adulmecat È™i pus pe limbă pentru că în lunile viitoare o să vi le prezint în amănunt, alături de niÈ™te feluri de mâncare pe care le voi încropi special pentru potrivirea cu vinurile de la Clubul Cavalerilor. O altă veste bună e că în Ianuarie, la unul dintre evenimentele „NiÈ™te țărani” de la Casa Ardeleană (evenimente în care însoÈ›im mâncarea ardelenească tradiÈ›ională cu vinuri produse exclusiv în România), îi vom avea alături de noi pe cei de la SERVE care ne vor oferi vinurile de băut în seara aceea È™i plăcerea unei degustări de vinuri de excepÈ›ie.
Revenind la degustarea din Cluj, mi-a plăcut faptul că nu a fost o degustare tipică. Lucrurile s-au desfășurat într-o atmosferă lipsită de scrobeală, iar directorul de vânzări de la SERVE, Dan Săvulescu, s-a desfășurat în voie, vorbindu-ne despre istoria casei SERVE Ceptura È™i, fireÈ™te, despre vinurile pe care le-a adus pentru degustare (Cuvee Amaury – un Sauvignon Blanc delicat, Cuvee Charlotte, un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot È™i Fetească Neagră, Terra Romana Fetească Neagră È™i două roze-uri). Mă bucur că am fost la degustarea aceasta, mi-a dat câteva idei de care vă veÈ›i putea bucura È™i voi în curând. Să fiÈ›i sănătoÈ™i.
pacat ca numai tu te bucuri de asemenea serate,oricum ma bucur pt.tine si iti doresc sa ai parte de evenimente frumoase si interesante tot timpul,si sa ne incanti si pe noi,multumesc ca existi!