Am apărut la gazetă – amintiri din viitor

248

Mâine (18 Octombrie) iese pe tarabe suplimentul de toamnă și de bucătărie al Jurnalului Național. Cu bucurie vă anunț că mi-au fost acordate două pagini acolo, lucru pentru care le mulțumesc oamenilor din redacție și doamnei Simona Lazăr. Știu că acolo scrie că-s cel mai citit blogger culinar din România și mai știu și că nu-i tocmai așa. Mă bucur totuși că produc această impresie:). Vă mulțumesc și vouă pentru că mă citiți și mă motivați să merg mai departe. Și pentru că trebuie să știți ce să căutați mâine dimineață, vă dau indiciile potrivite. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. Buna seara ,
  Ma iertati ca va deranjez asa de tarziu cu acest e-mail.Vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre fetita mea Leontina Nicoleta.Pana acum a publicat ziarele Jurnalul National,Libertatea, Gazeta de Sud, Ziarul Lumina si sau alturat si alte site-uri si bloguri.Dar ne dorim sa luptam in continuare pentru fetita noastra pentru a strange banuti necesari interventiei chirurgicale la ochi.Iar suma stransa pana acum nu este de ajuns pentru a o opera.Si nu dorim sa ne blocam aici.Doar cu sprijinul d-voastra cresc sansele pentru a strange suma necsara de 35.000 de euro in acest pret incluzindu-se operatia si restul cheltuielilor aferente vize,transportul si controalele aferente dupa operatie.

  Despre Leontina mai multe informati le gasiti pe:http://leontinanicoleta.blogspot.com/

  Va rog frumos sa-mi lasati un e-mail la adresa violetaleontina@yahoo.com daca puteti scrie un articol!
  Va multumim anticipat!

 2. Criste Elena Carmen says:

  Abia astept sa il iau maine, ma duc de dimineata.

 3. Azi am facut un cuscus si unde sa caut reteta? Aici pe blog, evident. A iesit foarte gustos! Sigur ca te citim…multumesc si eu pentru retete si pentru ca le impartasesti cu noi!

 4. Comentariu din prezent. A apărut. Şi apropo de titlu, mă speriasem un pic :))) dar mă bucur că eşti aşa cum eşti :D.

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumesc:)

 5. Esti nu doar cel mai citit, de fapt esti cel mai bun. Si asta e o marturisire care vine de la un tip gelos pe succesul tau. Dar gelozia mea este constructiva si plina de dragoste.

  1. Adi Hădean Author says:

   :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close