Despre Muson la CasaBio

111

În seara asta am fost la CasaBio și am povestit despre expediția Muson. Am făcut satay, pe un grătar mic, în curtea interioară a magazinului, am pus lângă frigărui sosul de arahide și ananas și am pus, după câteva bâlbe de ordin tehnic, 450 de poze pe un perete, prin intermediul unui proiector. Ele m-au ajutat să ilustrez povestea spusă în fața a 40 de oameni, cărora le mulțumesc pentru că au venit și pentru că au avut răbdare să mă asculte aproape două ceasuri. Din păcate, nu am poze din interior (dacă are cineva, rog un mail pe adihadean@gmail.com), am doar câteva din curte. Cele în care apar eu sunt făcute de Ramona Vuza, mulțumesc:-). Din păcate, Răzvan Marc n-a putut fi împreună cu noi în seara asta dar mi-ar fi plăcut să fie, ne-am fi distrat. Să fiți sănătoși.

Mi-am dus de acasă „cana” de la Grillshop.

Am încins bine cărbunii.

Până la urmă au fost 160 de frigărui din pui și 10 din legume, să mănânce și Ramona ceva.

Join the Conversation

  1. multumim pentru o poveste draguta cu un gust special :)

  2. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung. Anyway, felicitari, si poate data viitoare voi reusi sa ajung si eu. Daca nu, astept cartea!

  3. aaah.. ce cunoscut suna povesti despre muson si satay… !
    as mai fi stat o data sa ascult, ca sigur mai aflam si alte amanunte noi.
    Biiine, recunosc si sa rontai la mititelele alea!

  4. Povestea are clar aroma speciala! Dar, ti-a zis cineva ca in poza in care te uiti la camera foto arati ca un …. taliban????? Sper ca stii de gluma!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close