Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

300

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hanspeter Aschwanden, un european care trăiește acolo de mai bine de 20 de ani. Și-a mutat viața în Thailanda și este bucătar șef la Amari Atrium (era acum un an, cel puțin, mi-ar plăcea să știu că-i bine și sănătos, oriunde s-ar afla și-i mulțumesc din nou pentru răchia de cobră pe care mi-a dăruit-o). Am filmat două rețete acolo, de fapt două sesiuni de gătit. Azi v-o prezint pe prima, supa tom ka gai.

Mi-a plăcut mult supa aceasta iar amintirile cu care am rămas după povestea asta de la marginea piscinei hotelului mă mai bântuie uneori în cel mai plăcut fel cu putință. Apropo de amintiri, puteți citi ce am scris, puteți viziona episoadele apărute până acum, în secțiunea Muson a blogului meu. Să fiți sănătoși.

Tom ka gai

Vezi mai multe video din calatorii

Join the Conversation

  1. cred ca a fost delicioasa supa si placute amintirile:) Sa-ti fie de bine!

  2. adihadean Author says:

    :) mulțumesc

  3. Cand zici cobra te referi la taratoare ?

  4. adihadean Author says:

    da

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close