Evenimente la care particip

179

Urmează să particip la două evenimente care n-au treabă cu bucătăria în mod direct dar cumva se leagă de activitatea mea în bucătărie și în afara ei. O să le prezint în ordinea numerelor de pe tricou:

Mâine, 27 Octombrie, de la ora 17.00 încolo, voi fi la evenimentul TVDece „Din On în Off 3„. Tema mea (da, voi fi vorbitor acolo) : Cât de mult trebuie să se supună un blogger rigorilor jurnalismului. O să mă distrez.

Pe data de 10 Niembrie voi vorbi despre CSR (responsabilitate social&stuff) în ziusa de CSR din cadrul Zilelor Biz, eveniment care ocupă o săptămână întreagă și e organizat de Revista Biz condusă de Marta Ușurelu. Tocmai m-am uitat mai bine la cine mai vorbește în ziua de CSR și m-au apucat emoțiile. Apropo, doamna Maria, vin cu PPT, deja am început să lucrez la prezentare:)).  De ce sunt încântat că particip la acest eveniment:

Aflat la a zecea editie, Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din Romania. Eveniment de referinta in mediul de afaceri romanesc, Zilele Biz se adreseaza in fiecare dintre cele cinci zile cate unui domeniu de business: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovatie, Ziua 3 – Management, Ziua 4- CSR, Ziua 5- Media si Marketing. Audienta evenimentului este specializata pe fiecare zi, reunind cca 2500 top si middle manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor si ONG-urilor, decision makeri si reprezentanti ai media. Pentru ca de 10 ani gandim altfel, ZileleBiz este cel mai relevant eveniment de afaceri din Romania.

Să fiți sănătoși și să veniți și voi dacă socotiți că-i musai.

Join the Conversation

  1. Have fun! asteptam filmulete edificatoare, sa vedem cat trac ai avut:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close