Frigărui ostenite pentru TVR3

206

Ieri am filmat din nou pentru Sarea în bucate, emisiune pe care o puteți urmări pe TVR3 în fiecare zi de la ora 12.30 (doar emisiunile de Luni sunt cu mine). Am făcut o versiune a ‘frigăruilor ostenite”, fel pe care îl am și în meniul Hădean exclusiv. S-a petrecut cam așa:

Oamenii s-au așezat, au filmat, au fotografiat. Stafia e producătorul emisiunii, Alex Bănoi.

frigarui ostenite tvr3 02Am început fulminant, cu un solo de percuție și lingură de lemn.

frigarui ostenite tvr3 12

Deși pare că vreau să-mi tai degetele, nu asta fac. Tai slana în fâșii.

frigarui ostenite tvr3 20Îl învelesc apoi în slană și-l trag în țepușă.

frigarui ostenite tvr3 21

Am pus apoi frigăruile pe grill și le-am „molestat” cu fierul încins.

frigarui ostenite tvr3 29Și luptă, și dă-i…

frigarui ostenite tvr3 34

Am obținut mâncarea asta și un episod care se va difuza în Decembrie.

frigarui ostenite tvr3 39

Reflectoarele s-au stins, ei au plecat în treaba lor, eu am rămas la mâncărurile mele. Până săptămâna viitoare.

frigarui ostenite tvr3 38

Join the Conversation

  1. Nu pot sa creeed! Le-ai calcat cu fierul de calcat??? era incins? cum l-ai incalzit? :)

  2. Dupa mine arata a frigarui sufocate :)) si arata ffoarte bine. :)

  3. Am crezut ca e o gluma calcatul cu fierul ,dar vad ca nu e gluma ,Cred ca au un gust bun .

  4. Irina, sigur că era încins. L-am ținut pe plită, să se înfierbânte.
    Claudia, sunt și sufocate, normal:-)
    Ilink, io nu știu de glumă!:-))

  5. interesanta chestia cu calcatorul…avem si noi unul si il tinemin podul casei…uite ca ar fi de folos..

  6. Felicitări, chiar mă bucur de proiect, Adi! Cât pot, o să te urmăresc.

  7. Baiiii, eu pot bea mai multa palinka decat cata mancare poti tu face.
    Te pup dulce pe obrazul prietenei.
    Un amic.

  8. Lili, vezi?:-)
    Rareș, mulțumesc. Sper să nu dezamăgesc.
    Andrei…pariem?:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close