TEDx Cluj, mulțumesc frumos!

158

Onoarea-i un lucru de care poți avea parte și fără să fii samurai. Se găsește în mediul în care trăim noi, dar, din fericire, nu pe toate drumurile, motiv pentru care are preț ridicat. De ce am început așa? Pentru că m-am simțit onorat în momentul în care mi s-a propus să vorbesc la TEDx Cluj. TED și fratele mai mic, TEDx, nu-s locuri în care vorbesc toți trăncălăii cărora le place să se audă, și ăsta-i un motiv în plus să mă simt onorat. Și obligat. Voi vorbi, așadar la TEDx Cluj, pe 12 Noiembrie. Nu voi dezvălui acum tema discursului meu dar voi încerca să fac să conteze faptul că am fost invitat și că mi s-a dat ocazia să vorbesc în fața publicului. Public din care ați putea face parte și voi.Mulțumesc frumos, TEDx Cluj.

Join the Conversation

 1. Foarte misto, felicitari!

 2. La tine onoarea este similara cu recunoasterea valorii profesionale , valorii de OM , de scriitor , de fotograf , de ce mai vrei tu ,dar una peste alta VALOARE ADEVARATA ! Rarissima calitate ( sau calitati ). Sa nu te mire atunci ca numarul cititorilor tai s-a marit , asta inseamna valoarea ta dar si a cititorilor tai ! LA MULT MAI MARE !!!!

 3. Mno, si te mai intrebai ce si cum cu influenta online, iaca amu ii si offline, mai mai… :)

  Multumesc frumos pentru reteta de placinta cu dovleac!

  Bafta la spici-uit.

 4. Felicitari, Adi!

  Pe TED am vazut foarte multe show-uri, unul mai interesant decat celalalt. De la Hawking, la Allende, Jamie Olivier si multi altii.

  Am dat o fuga pe site-ul TEDX si nu-mi dau seama daca functioneaza in acelasi fel ca TED. Prezentarea va putea fi vizionata online? Succes!

 5. Felicitari si mult succes!

 6. adihadean Author says:

  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close