Sarea în bucate

166

UPDATE:

Râdem și glumim dar nu toată lumea poate să facă asta. Se cuvine să-i ajutăm pe cei ce nu pot, dacă avem cum. O cunoașteți pe Steluța? Nu? Citiți aici povestea ei. Ajutați-o dacă aveți cum. Uneori, ca să salvezi o stea e destul să fii om. Mulțam.

Ieri am isprăvit de filmat episoadele pe anul ăsta din „Sarea în bucate” pentru TVR3. Am făcut cartofi scăzuți/răntăliți ca la Viișoara, cu cartofi de la Râșca și ceapă de la Moldovenești. Lângă ei am lipit trei hălci de friptură ca la Turda, făcută după o metodă patentată în negura vremurilor. Am făcut și o tartă/plăcintă cu dovleac. Asta m-a trimis cu mintea la baza pârtiei din Cavnic, Maramureș. Cred că am filmat deja cu toate echipele TVR din Cluj (mă refer la cele care lucrează la departamentul „Programe”). Am constatat că mă înțeleg bine cu toți și că treaba merge repede și fără hurducături. Sigur, are un merit și Alex Bănoi, producătorul, dar lui nu-i place să îl pomenesc, e discret. Și pentru că am adus discreția în vorbă, nu vă spun ce schimbări vor fi în emisiune începând cu luna Ianuarie a anului viitor. Nici să mă picurați cu ceară. Emisiunile se difuzează în fiecare Luni de la 12.30. Vă dau acum câteva poze de la filmările de ieri și mă duc să-mi pun un bol de fulgi de porumb cu lapte. Să fiți sănătoși.

tvr3 2 nov 03

tvr3 2 nov 08

tvr3 2 nov 10

tvr3 2 nov 13

tvr3 2 nov 35

tvr3 2 nov 21

tvr3 2 nov 25

tvr3 2 nov 31

Join the Conversation

 1. N-am inteles treaba cu masca….

 2. Teia, o să înțelegi când o să vezi emisiunea. Era un moment ușor satiric la adresa gripei noi:-)

 3. Sper sa si prind ziua in care se va difuza emisiunea.

 4. Cartofi rantaliti….ce pofta mi-ai facut de ei !
  Ai reteta pe aici pe undeva ?
  Merg sa o caut….
  Daca nu…poate ti se face mila si mi-o dai, te rog ca n-am mai mancat de cand eram copil….

 5. 0âSidy, simplu: cartofi curățați și tăiați mărunt (nu cel mai mărunt), ceapă tocată, usturoi, boia, sare, cimbru. Sotezi ceapa și usturoiul, după ce se înmoaie pui cartofii și o cană-două de apă caldă. Lași să scadă apa și pui condimentele. Mai lași să de aun clocot. Poți termina cu pătrunjel verde:-).

 6. Asta-i o magarie, sa dai asa ceva luni la 12:30pm, cine-i acasa la ora aia? Pacat de tine si de arta ta. Nu este si în reluare?

 7. Antoaneta, eu mă bucur și pentru atât și mă antrenez pentru vremuri mai bune:-). Sunt și reluări, Vinerea seara și Sâmbăta dimineața. Nu pot să spun orele (în jurul orelor 19 respectiv 8), nu am văzut relurile, am fost doar informat de către cei care au văzut:-).

 8. Ei, vineri seara pe la 7 e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close